Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szóval Bajnait tényleg az USA...

Szóval Bajnait tényleg az USA pénzeli?

Figyelt kérdés

[link]

Eddig is nyílt titok volt hogy egy "különleges" vallást követő emberek pénzelik Bajnait , ugyanazok akik Obamát is a hatalomra juttatták.

Gondolom Soros György és "édes gyermekei".

2013. ápr. 4. 15:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
50%
nem kell elhinni minden összeeskövéselméletet !
2013. ápr. 4. 15:28
 2/24 anonim ***** válasza:
56%
És ha az pénzeli? Még mindig szalonképesebb mint Kína!
2013. ápr. 4. 15:36
 3/24 anonim ***** válasza:
37%
Nyilván nekik jó befektetés, hiszen ha hatalomra tolják akkor 10 millió embert fosztogathatnak.
2013. ápr. 4. 15:36
 4/24 A kérdező kommentje:

Eddig szimpatikusnak tartottam ezt a pártot.

De most mereven elhatárolódtam tőle.

Mégis igaz a sok dolog, amit hülyeségnek tartottam régen ,az izraeli gyarmatosítás meg a hasonlók.

2013. ápr. 4. 15:39
 5/24 anonim ***** válasza:
70%

A többi pártot ki pénzeli? Miért kell minden ostobaságot elhinni?

Mivel Bajnai az egyetlen esélyes ellenfele Orbánnak, minden marhaságot ki kell találni ellene.

2013. ápr. 4. 15:44
 6/24 Vadkan01 ***** válasza:
33%
Már megérett az ország egy rendszerváltásra.
2013. ápr. 4. 15:46
 7/24 A kérdező kommentje:

A pártjának a politikája erősen hajaz a régi SZDSZ-re és az ideológia is hasonló.

Eleinte szimpatikusnak tűntek hogy fiatalosak ,értelmesnek tűnnek...stb jó a marketingjük azt meg kell hagyni.

Amikor a "szolidaritás" nevében együtt tüntettek Gyurcsánnyal "én is cigány vagyok táblával", már kezdtem bennük kételkedni de most végleg elhatárolódom tőlük.

Ugyanaz , mint az SZDSZ volt.

2013. ápr. 4. 15:54
 8/24 anonim ***** válasza:
80%

A mno nem egy komolyan vehető hírforrás, többször kellett helyreigazítást közzé tenniük mint az összes többinek együtt véve. Ha jól emlékszem a libás ügyet is ők találták ki.

Egyébként a magyar nemzet sem ír pénzelésről, arról van szó hogy amerikai szakértők segítik majd az e2014 kampányát. Ezt lehet botrányosnak tartani, de fidesznek is vannak amerikai szakértői.

De ha kapna is támogatást egy fokkal még mindig jobb lenne, mint baltás gyilkosokat fillérekért eladni közép ázsiai diktátoroknak.

2013. ápr. 4. 16:05
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Megrögzött zsidógyűlölőként soha nem szavaztál volna Bajnaira vagy bármely más baloldali pártra.
2013. ápr. 4. 16:06
 10/24 A kérdező kommentje:
9. Kikérem magamnak ,nem vagyok zsidógyűlölő.
2013. ápr. 4. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!