Miért hívják Bajnait libás Gordonnak?
Én több okból én nem szavaznék rá.
Amiért nekem nem szimpatikus ,pont azért amiért Gyurcsány sem.Van közös bennük.
Amikor a kisebbségeket éri valami atrocitás akkor kiállnak tüntetnek hogy "én is cigány vagyok" de amikor a magyarokat éri akkor az olyan mintha meg sem történt volna , a fülük botját sem mozdítják olyankor.
Ezért nem szavazok sem a Ferire sem a Bajnaira.
Nálam ez oly mértékben negatív érzést és egyenlőtlenség érzését kelti hogy teljesen elhatárolódok tőlük.
Kérdező elég sok atrocitás éri a magyarokat , főleg a cigányok részéről csak kicsit körül kellene nézned.
Amikor cigánybűnözésről beszélünk akkor Bajnai miért nem áll ki a dolgozó nép mellett?
Miért nem tüntet hogy "márpedig ez nem mehet így tovább"
Vagy amikor azt mondta valamelyik külföldi politikus hogy a magyarok moslékban fürdenek akkor Bajnai miért nem védte meg őket.
Nem tagadom hogy a gazdasághoz van egy csöpp esze de azonkívül semmi.
Igaza van az elsőnek. Már csak azért is, mert tudomásom szerint a Sukorói csalásban ő közvetített, és mellékesen, a táncoslábú haverjával együtt adósították el az országot.
Neked egy offshore politikus a szimpatikus? Akkor milyen a nem szimpatikus?
"nem értelek. Bajnainak volt a LEGJOBB beszéde az antirasszista tüntetésen. Végre az ÖSSZEFOGÁST hírdette, nem a gyűlöletet, mint a fideszes haverjaitok. És nem tudom milyen atrocitás éri a magyarokat úgy am block, amiért fel kellett volna emelniük a hangjukat."
Kit érdekel az antirasszista összejövetel? Bajnai pont, hogy megosztja az ellenzéket, ennek mondjuk részben örülök, talán nem lesz több maszopos kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!