Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hívják Bajnait libás...

Miért hívják Bajnait libás Gordonnak?

Figyelt kérdés
szerintem az egyik legszimpatikusabb politikus, most is az együtt 2014-ben. Légyszi a libáshoz számokat is mondjatok, azt tudom, h még a cégével tönkretett valahány libatenyésztőt
2013. jan. 22. 22:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
6%

"a nevében is benne van együtt! Nem is arra pályáznak, h 3/3maddal lenyomják a Fideszt! A baloldalt összeállítva simán lehetséges, csak nem tudom mi sül ki belőle."

Persze, még az kéne, újra együtt a kis csapat, Feri (DK), Sz*rházy (MASZOP) meg a Libás (Együtt). Akkor inkább ennyi erővel a Fidesz, abban legalább kevesebb olyan ember van, aki már bebizonyította, hogy totál alkalmatlan miniszterelnöknek. Amúgy szerinted hü.lye az MSZP (amúgy az), hogy két olyan ember pártjával szövetkezne, amik majdnem szétverték a sajátjukat?

2013. jan. 23. 19:30
 32/33 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, hány éves vagy?

Szerintem nem vagy tisztában hogy mit is képvisel a baloldal és a jobboldal.

A magyar baloldalt meg különösen nem ismered

Sem a Fidesz sem a Jobbik nem Teréz anya és nem megváltók és igen pocsékul és sz@rul vezetik ezt az országot na de a magyar baloldal jóval rosszabbul csinálta.Gyurcsány öszödi beszéde pedig elég mély nyomokat hagyott.

Emellett Gyurcsány bohóckodása amiket mostanában csinál az szintén elég nevetséges és szánalmas.

2013. jan. 23. 19:34
 33/33 anonim ***** válasza:
34%
Fletóból simán kinézem hogy terve alapján Bajnai ismét ugyanazt a "csali" szerepet tölti be mint anno Medgyesi... Nyerje meg a népet meg a választást aztán fél év múlva kalap-kabát és Ferit meg is választják rögtön...
2013. jan. 23. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!