Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kaptam a mai nap folyamán egy...

Kaptam a mai nap folyamán egy szórólapot (Magyarország jobban teljesít), melyben az áll, hogy fejenként 51 ezer forinttal több támogatást kaptunk az EU-tól. Hol az én 51000 Ft-om?

Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy akár a nyugdíjamhoz, akár bármimhez is hozzáírnák.
2013. máj. 8. 17:35
1 2
 11/13 Komplikato ***** válasza:

Az állítás kamu!

1. Az országnak jutó támogatás erősen csökkent! Annyit sikerült kicsikarni, hogy picit kevesebbel csökkent mint várható volt. Viszont ha nem vagy hülye matekból, akkor nyilvánvaló előtted is, hogy akkor nem kapunk többet fejenként. Úgy sikerült a kamut előállítani, hogy s sok féle támogatásból az egyik valóban nőt. De ez így olyan, mint ha 20.000-rel kevesebb fizut kapnál, de 3000-el több cafetériát és a +3000-ről regénének neked melóhelyen, a -17.000-ről meg nem beszélne senki.

(Lásd 1984 idevágó része a csokoládé fejadagokról.)

2. Az se mellékes infó, hogy bár erősen titkolóznak, de bizony 2012 augusztustól kezdve a támogatások nem igazán jönnek, csak egy részük. Röpke 900 milliárdot visszatartottak, mert a butus EU bürokratáknak feltűnt, hogy az összes infrastruktúrával és fejlesztéssel kapcsolatos pályázat direkt "egy emberre van írva" ... és ez ugye szabáyltalan.

2013. máj. 8. 23:43
 12/13 anonim ***** válasza:

"előző, az, hogy mennyit kapnak a magyarok forintban, az az árfolyamtól függ.

és nem igazán világos, hogy most hogyan kapcsolódik ehhez a lakosságszám..."

Esetleg úgy, hogy ha egy összeget kevesebb felé kell osztani, akkor több jut egy főre /nem mellesleg Csilla vagyok, veled ellentétben én vállalom a nevem!/.

2013. máj. 9. 19:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Tyű, de kemény vagy Csilla :D Elárulom, engem Kittiként anyakönyveztek, 1984-ben.

Egyébként hülyeséget írtál.

Nem az a lényeg, h mennyi ember vándorolt el, hanem, hogy mennyi vállalkozik, mert csak azok kaphatják az eu-s támogatásokat. Remélem, te sem gondolod, pont azok vándoroltak ki, akik vállalkoznának, hiszen eleve a MUNKAVÁLLALÓknak mentek ki, akik kimentek, és nem tőkét vittek ki magukkal (ami kell egy eu-s pályázathoz azért).

2013. máj. 10. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!