Szerintetek mikor fog ismét nőni Magyarország népessége?
Hát én szívesen szülnék 1-2-3 gyereket, de az eddigi életem arról szólt, hogy folyton megszűntek a munkahelyeim, és most is állást kell keresnem.
Még egy lakásra sem tudtam összegyűjteni, pedig ha lett volna folyamatosan munkám, akkor már ment volna, és lenne annyi megtakarítás, hogy gyereket is merjek vállalni.
Így azonban felejtős minden. Vagy elköltözöm és megtalálom a helyem külföldön, vagy csoda történik, felvesznek valahová, és gondolkodhatom családalapításon.
Csak az a baj, hogy mivel még nincs gyerekem, így a mocskos HR-es p.csák véletlen sem engem választanak, nehogy elmenjek szülni... Diploma után is már ez volt a bajuk. Az az igazság, hogy nőként legalább 40 éves korig ott ez a szemét előítélet, hogy nem is akar dolgozni, csak elmenni szülni. Ez sok-sok nőre igaz, az tény. De én sosem voltam ilyen. Világ életemben úgy tartottam korrektnek, hogy minimum 3-4 év munka a cégnél, és utána el lehet menni szülni, aztán pedig mielőbb visszamenni és nem évtizedekig élősködni a cégen. De hát nem az számít amit gondolok, hanem ami az átlagnőknél szokás, így a HR-es az előítéletek szerint cselekszik...
34 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!