Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rasszista szülő vagyok ha a...

Rasszista szülő vagyok ha a gyerekemet nem akarom olyan iskolába beíratni szeptembertől ahol sok cigány van?

Figyelt kérdés
Az az iskola van a legközelebb de annyi rosszat hallani róla.
2013. máj. 8. 16:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
lány=lény
2013. máj. 9. 11:29
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
A 20 as tanult fejtegetőt tiszteltetem ,kívánok neki szép napot,és csak 2 hétig olyan cigány szomszédokat akikkel mi rasszisták példálóztunk.Utána majd legyen szives visszajönni ide a fórumra és tovább okfejteni.
2013. máj. 9. 13:59
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

"a rasszizmus lényege az indíték."

Amit te rasszizmusnak hívsz, az nem az, hanem kőkemény tapasztalat. A tapasztalat következménye, pedig az, hogy nem hagyod, hogy a szendvicséért félholtra verjék a gyereked, és akkor még nem is volt szó ruháról vagy telefonról. Ezért inkább keresel másik iskolát, ha kell, a település másik végén, vagy a legközelebbi nagyvárosban.

Az interneten elérhetőek az iskolákról tanulmányi átlag alapján készített rangsorok. Érdekes módon, kivétel nélkül minden gyengén teljesítő iskola tele van cigányokkal.

2013. máj. 9. 19:16
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, én is olyan iskolába jártam. Vagy én is egy veszett állat lettem, vagy hagytam magam és egy életre megnyomorítottak volna lelkileg. Hát inkább akkor nem hagytam magam, ennek következménye az lett hogy több rendőrségi ügyem is lett. Jobb elkerülni az ilyet, később csak ilyen barátai lesznek és beleviszik a hülyeségbe. + a tovább tanulásnál is nézik azért ki hol tanult. Rejtett erőforrás a f.szt.
2013. máj. 10. 13:17
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

" A 20 as tanult fejtegetőt tiszteltetem ,kívánok neki szép napot,és csak 2 hétig olyan cigány szomszédokat akikkel mi rasszisták példálóztunk.Utána majd legyen szives visszajönni ide a fórumra és tovább okfejteni."

100%os. persze. gratulálok. én meg kívánok neked ilyen magyar cellatársakat:

1. h csanád jutas - lemészárolta saját családját

[link] (csúnya cigányos nevű sötét bőrű ember)

2. halálra éheztették gyereküket a gazdag szektások

[link] (látszik a mocskos fekete keze)

3. Domonyvölgy külterületén 2012. szeptember 24-én, hétfőn történt emberöléssel összefüggésben a rendőrség egy 18-25 év közötti, fehér bőrű, rövid, szőkésbarna hajú férfit keres...

[link] (biztos albínó cigány volt)

4. rádoly zsolt gyula - a debreceni darabolós gyilkos

[link] (ő is sötét bőrú, cigányos nevű)

5. N. Levente - gárdista, aki évekig videóra vette, hogy megerőszakolja saját lányát

[link] (bizonyára ő is cigány volt, és albínó lánya volt. mellesleg ballib is. kár, hogy arcát, családi nevét nem tudhatjuk)

egyelőre ennyi, van pár aktuális is, de ha gondolod folytathatjuk még a makulátlan magyar hírnév boncolgatását. üdv: egy mocskos hazaáruló cigánykomcsiliberó.

"Amit te rasszizmusnak hívsz, az nem az, hanem kőkemény tapasztalat. "

azt se tudod mit beszélsz. olvasd el mégegyszer, amit írtam.

"Az interneten elérhetőek az iskolákról tanulmányi átlag alapján készített rangsorok. Érdekes módon, kivétel nélkül minden gyengén teljesítő iskola tele van cigányokkal."

de sok időd van neked, hogy mind a 3300 iskolát átnézed, és meglátogatod etnikai felmérés céljából...

2013. máj. 10. 17:22
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, sztem nem állította senki, h magyarok között nincsenek bűnözők, v h egyetlen magyar se öl embert. Csak az arányok mások, mint a cigányoknál, utóbbiak ugyanis napi rendszerességgel követnek el hasonlókat, ráadásul gyakran rasszista indítékból. Persze tudjuk, rasszista csak fehér ember lehet, sőt, minden magyar alanyi jogon rasszista.
2013. máj. 10. 17:47
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
azt hiszem az első része ellen én sem nagyon ellenkeztem, de hogy milyen gyakran kik követnek el bűnöket, arról nem lehet érdemben beszélni, én az utóbbi 2 hétben néztem a híreket, és tele volt fehér bűnözőkkel, cigányokat épp nem láttam egyet se, tehát a cigányok arányaiban kevesebb bűnt követnek el? annyi igaz, hogy a börtönben több a cigány, tehát többet kapnak el, de attól még az öltönyös fehérbűnözés ugyanúgy folyik nap mint nap. ellopni egy tyúkot bűnözés, embermilliók életét megnyomorítani és élősködni rajtuk egyszerű politikai feladat...
2013. máj. 11. 13:18
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Cigányokat azért nem hallasz megnevezve, mert itt nekik "személyiségi jogaik" vannak. Én meg pont szerdán láttam egy cigányt ("érdekes" módon nem az ATV híradójában) a tévében, akit letartóztattak, mert késsel fenyegette és megverte az osztálytársait. Túlkoros, ráadásul visszaeső bűnöző.

Bármilyen olyan hírt hallasz, amiben időskorú, színesfém, erdő/fatelep, vagy iskolás az áldozat, továbbá csoportosan elkövetett bűncselekmény elkövetőiről szól, mérget vehetsz rá, hogy cigányok az elkövetők.

25-öske meg iszkolhat hátra a vokálba, mert én pont, hogy rést vettem a felmérés elvégzésében, szóval tudom, miről beszélek.

Rendben vagy, hogy te baloldali vagy és még csak képen láttál kisebbségit, de azért ne nyaljál már annak a népcsoportnak, akik a te szánalmas fizetésedből levont aránytalanul nagy összeget megkapják segélyként (egy családban többen is, mert ugye állami ellenőrzése a folyósításnak a nullával egyenlő), amit nem a gyerekeikre költenek el, hanem szerencsejátékra, cigire, italra, drága műszaki holmira.

2013. máj. 11. 21:47
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
A 25 -höz hasonlóak csak rontják a helyzetet,a példálózgatások,agyonhallgatások nem segítenek a probléma megoldásában.Ez a horda csak vasszigorból ért másra nem reagál.A buksijukra dorgáló barackoknak ,a közmunkának ,a kifejezetten csak cigányoknak adott juttatásoknak segélyeknek semmi foganatja.Kádár és Horthy alatt kussoltak,ha meg mertek mukkani a pribékek beverték a fejüket de nagyon.Mostanra ha egy mocskos 13 éves purdét bevisznek ,lecsuknak hősként ünnepli a csordája,ő lesz a jófej és minden társa utánozni akarja.Az útszéli repedt ribancok 80 % a is füsösseggü cigány.Meddig szeretnétek még türni ezeket? Ha van probléma velük akkor azt magunknak köszönhetjük.Vannak falvak ahol egy sincs belőlük ezek a boldog és elégedett falvak,tehát ki kell őket ebrudalni ha problémásak.
2013. máj. 12. 16:19
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Az OM honlapján visszakeresheted a felmérések eredményeit.
2013. máj. 12. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!