Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rasszista szülő vagyok ha a...

Rasszista szülő vagyok ha a gyerekemet nem akarom olyan iskolába beíratni szeptembertől ahol sok cigány van?

Figyelt kérdés
Az az iskola van a legközelebb de annyi rosszat hallani róla.
2013. máj. 8. 16:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Na mindjárt jön egy rózsadombi nagyonokos akinek a gyereke cigányt csak az Esmeraldát ismeri a Notre Dame-i toronyőr rajzfilmből, és megmagyarázza neked, hogy rasszista vagy, ezt beleneveled a gyerekedbe is és ti vagytok az oka annak, hogy Kolompár Rómeóból nem lesz atomfizikus.

Én sem engedtem a gyerekeimet a körzetes iskolába és t.jom le ki mit mond rám.

2013. máj. 8. 18:05
 12/33 Dick Esmen ***** válasza:
7%
Ha azért nem akarod mert rossz iskola,akkor rendben van,de ha csak azért mert cigányok vannak ott az rasszizmus.
2013. máj. 8. 19:22
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Dick Esmen: Az a baj, hogy ez a kettő összefügg... ahol kevés vagy nincs cigány tanuló, az az iskola vagy rossz, vagy jó..... ahol sok a cigány tanuló, akkor az az iskola gyenge színvonalú, akkor is, ha a tanárok a szívüket-lelküket kiteszik a diákokért.
2013. máj. 8. 19:25
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rasszista hanem előrelátó.Nem óhajtod hogy esetleg a porontyodat tetves cigány purdék csicskázzák,elvegyék a telefonját,vagy zsarolják más módon.Azt sem akarod hogy valamit elkapjon ezektől ,ha esetleg a tanárnak eszébe jut melléültetni egy ilyent.Nagyon érdekelne hogy a politikusok hány százaléka járatja ilyen iskolába a gyerekeit ahol cigány kölykök (nem) tanulnak.
2013. máj. 8. 19:38
 15/33 anonim ***** válasza:
89%
Ahol cigány fajú tanulók vannak oda semmi szín alatt be ne írassátok a gyermekeitek!
2013. máj. 8. 19:38
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rasszista, jól teszed, hogy nem oda járatod a gyereked. Én se engedném oda ahol sok a cigány.
2013. máj. 8. 20:05
 17/33 Sertés ***** válasza:
100%
Hát igen, számomra már a gondolkodó ember szinonimája lett a „rassz/antiszemit-izmus”. Ezért, ha én kapok ilyen jelzőket, már vagy 15 éve nem mentegetődzöm, hanem vállalom. Az álszent szemforgatóknak pedig azt mondom: „Igen, az vagyok! Pontosan annyira, mint te…”
2013. máj. 8. 20:30
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rasszista vagy, ami nagyon helyes. Ha minden magyar rasszista lenne, nem itt tartanánk koboldtéren.
2013. máj. 8. 20:42
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem rasszizmus hanem ész kérdése
2013. máj. 9. 10:06
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

"Az az iskola van a legközelebb de annyi rosszat hallani róla."

azt hiszem megválaszoltad magadnak

nem rasszizmus olyan iskolától félteni a gyereket, amiről sok rosszat hallani. ennek tulajdonképp semmi köze ahhoz, hogy kik járnak az iskolába. viszont ahol sok cigány van, és csak azért nem íratod be, az rasszizmus. nem a félelem a rasszizmus, hanem a feltétel nélküli előítéletek.

ennyi erővel írhattál volna "sok magyar"t is, mert nekem az eddigi évek alatt sem a közéletből, sem a személyes ismereti körömből nem az jött le, hogy a magyar ember sokkal kiválóbb lenne. mégsem ilyen alapokon mérem egy közösség/ember értékét. ismerek olyan cigányasszonyt, aki a legtöbb magyartól különbül viselkedik. ma már a származás nem számít, ebben az országban kevés olyan lány van, akit igazán embernek tudok tekinteni. és ezt is statisztikai alapokra helyezem, mint például a cigányság többségének viselkedését.

"Ahol cigány fajú tanulók vannak oda semmi szín alatt be ne írassátok a gyermekeitek!

A válasz 88%-ban hasznosnak tűnik."

na ez például a buta rasszizmus. a % meg már csak isteni jelzés :)

tulajdonképp sok rasszista fog itt érvelni kulturális okokkal, meg átlagviselkedéssel, de ettől még az illető lehet rasszista. a rasszizmus lényege az indíték.

2013. máj. 9. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!