Vona Gábornak igaza lett. Ennyire hülyének nézik az embereket a balliberálisok? (Lent)
A Jobbik elnöke még a 2011. évi évértékelőjében elmondta, hogy mivel MSZP néven nem lehet már választást nyerni, így majd alakítanak a választások közeledtével valamilyen nagy "demokratikus összefogás" néven mozgalmat. Visszahívják az élére Bajnait, vagy valaki hozzá hasonlót. Belép az LMP is, minden liberális párt, majd az MSZP is.
Szabadságról, demokráciáról, a szegénység felszámolásáról fognak beszélni, közben a színfalak mögött ott lesz az MSZP vezérkar, meg a háttérhatalmak.
Majd mi lett? Megalakult az Együtt 2014, élére Bajnai Gordon került, belépett az LMP egy része, a DK meg minden balliberális párt, és most végül az MSZP is. Demokráciáról, szabadságról, a szegénység felszámolásáról beszélnek, és ott van mögöttük az MSZP is, mivel összefogtak.
Nem szánalmas egy kicsit az, hogy van, aki ezt még el is hiszi nekik, hogy az egész Együtt 2014 demokrata?
Jobbikosok: "bee beee bee"
Ezeknek a hülyéknek maximum van 16-17% "támogatottságuk", de még egy-két, az egyén jogainak korlátozásáról tett javaslat, és nem lesz még 10% sem! A jobbikra maximum ennyi igény van szerencsére, a többi ember meg tud gondolkozni! 'Hál Istennek!
Na, megérkezett a makepeace. Erről a csávóról annyit, hogy amikor 3x leírta, hogy a Jobbikról biztos nem tudják Iránban, hogy létezik, 3x bebizonyítottam, hogy de, igenis tudják, mindig eltűnt. Aztán 1-2 nappal rá más kérdéseknél írta, hogy "biztos nem tudják Iránban, hogy létezik a Jobbik".
Ez a csávó a hiteltelenség netovábbja. Szocdemnek tartja magát, közben meg néha hallucinál a politikát illetően. Most is ideböfögött valamit, aztán megy tovább terjeszteni a hülyeségét. :DD
:)
"Ez a csávó a hiteltelenség netovábbja. Szocdemnek tartja magát, közben meg néha hallucinál a politikát illetően. Most is ideböfögött valamit, aztán megy tovább terjeszteni a hülyeségét. :DD"
Na igen, ezért nem jutunk előre. Amíg olyan emberek vannak mint a Joe Makepeace, addig nem várhatunk mást. Az is lehet, hogy egy I..... bevándorló.
De mint írtam, Aki a nyájjal tart, az csak sok segget követ.
Az utóbbi időkben a fidesz és az mszp volt párton. Mit csináltak, a cégek és bankok érdekeit nézték. Az unió érdekeit nézik. Cukorgyárainkat bezárták. Mezőgazdaságunkat tönkre tették. Az emberek elszegényedtek. A gettókban megnőtt a bűnözés. Amúgy nem vagyok cigány gyűlölő még mielőtt valaki rám kenné. Sőt én is az vagyok. Csak éppen dolgozok. Mert még éppen van hol! Megalakult az Együtt 2014, élére Bajnai Gordon került, belépett az LMP egy része, a DK meg minden balliberális párt, és most végül az MSZP is. Demokráciáról, szabadságról, a szegénység felszámolásáról beszélnek, és ott van mögöttük az MSZP is, mivel összefogtak. Mégis mit vártok olyan embertől, akik az meszp tagjai voltak. Komolyan azt hiszitek, hogy egy új párttal, másik névvel PL az együtt 2014. Változott a gondolkozásuk. Egy csöppet sem. Csak a hü+lyéket átverik. Mert őket át lehet. Az lmp-re se fogok szavazni. Mert az már megint azt se tudja, hogy mit akar. Egyik fele megmarad, másik fele beolvad az mszp-be. Tiszta nevetséges...
Egyszóval a balliberális, baloldali pártokból elég volt. Eddig csak ők uralkodtak. És semmi nem változott, illetve változott, negatív irányba.
Szóval hajrá Jobbik. Még akkor is Jobbik, hogy roma vagyok.
Tiszta szégyen az egész...
A sok hülye birka azt hiszi,hogy ha majd nyer ez a mozgalom a választáson jobb lesz:D
Én már most megmondom,pedig nem vagyok jós,hogy szinte ugyan azt fogják csinálni mint a fityesz,ugyan úgy jönnek a további megszorítások,ugyan úgy fogják elvonni a felsőoktatásból a pénzt stb...
Az országnak mérhetetlen adósága van,nem lehet máshogy csinálni
Hiába mondanak mást a kampányban,jó lett volna megtanulni a több mint 20 év "demokrácia" alatt hogy a politikusok szavára soha nem szabad adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!