Titeket zavarna, ha egy multikulturális társadalomban kellene élni?
Például a munkahelyen a főnök egy new york-i zsidó, a közvetlen kollégák románok, magyarok, arabok, a beosztottaid pedig cigányok, bangladesiek, szomáliaiak.
Hazamegy az ember, balról a szomszédja egy pakisztáni, jobbról pedig egy nigériai család.
Tegyük fel nyelvi akadályok nincsenek, a főnökkel angolul folyik a kommunikáció, a többiek tudnak magyarul.
Az ilyen nem működik a valóságban.Ezt megálmodták és próbálták megvalósítani , ami nem sikerült.
Csak a bűnözési ráta növekedett Európában ez miatt.
A pakisztáni család erkölcstelennek tartana, vagy prostituáltnak az életmódod miatt ,vagy mert nem hordasz fejkendőt.
Engem zavarna , nem szívesen élnék ilyen közegben.
"Én így képzelem el Budapestet a jövőben."
Kevesebb Gáspár Andris-t kéne olvasnod. :D
"Csak a bűnözési ráta növekedett Európában ez miatt."
Ehhez képest valaki mondta, hogy Angliában újság írta, hogy Londonban a bűncselekmények 20%-át bevándorlók csinálják. Erre persze "Na ugye!" reakciót váltott ki egyes egyedekből a dolog szépséghibája, hogy London lakosságának fele bevándorló, ergo a maradék 80%-ot a maradék 50% törzsgyökeres brit követte el ... mivel ugye pont ők nem melóznak, hanem segélyen lógnak és helyettük melóznak a bevándorlók. Igaz ez ottani körülmények miatt van, tehát máshol nem biztos, hogy ez ilyen lenne. Sőt.
Meg , erőszakkal ,totál szegregált módon.Az angolok elköltöznek onnan ahova sok bevándorló megy és utálják őket.
Ha megnézed az USA-ban is eléggé szegregálva élnek az etnikumok.
Nem nagyon működik ,hogy például pakisztániakat akiknek középkori a gondolkodásúk , beteszed őket a modern Európába. Több lesz a kár , mint a haszon.
Viszont , a kelet-ázsiaiak (kínai , japán , koreai) ,nekik "kompatibilis" a kultúrája az európaiakkal ,tehát érvényesül az "élni hagyni" elv.
Engem már most is zavar.
Nem beszélve arról, hogy én a magyarok egoista kultúráját is teljesen idegennek érzem magamtól, szóval nem kellenek ide meg dzsárók sem, hogy multikulti legyen itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!