Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit tennétek a cigány...

Ti mit tennétek a cigány bűnözés ellen, és a cigányság a társadalomba való bűnözés mentes beilleszkedéséért? (első sorban a cigányokat kérdezem)?

Figyelt kérdés

mert elkell ismerni hogy van cigány bűnözés Mo.-on!

nekem sok cigány ismerősöm van és ők is tudják melyik a rossz fajta cigány (pl. drizáró) és mit tennétek hogy a faj(rasz) testvéreitek ne legyenek bűnözők? ezt el kell ismerni hogy első sorban ez a cigányság hibája, aztán cak a magyarságé! én szerintem jobb lenne egy békés egymás mellett élés úgy hogy a cigányok el ismerik hogy ők MAGYAROK, "MAGYAR CIGÁNYOK" és ők is ünnepeljék a velünk a magyar nemzeti ünnepeket, és ha Trianonról van szó vagy a Doni katasztrófáról, ők is velünk együtt emlékezzenek meg ezekről a szomorú eseményekről, vagy az ellenkezőjéről és augusztus 20.-án velünk ünnepeljék az államalapítást vagy emlékezzenek arra hogy mikor "3 tenger mosta partjaink". szóval

2013. ápr. 29. 18:57
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
26-30 as válaszolók teljesen egyetértek veletek, az is igaz hogy ha még is meg próbálnának a cigányok beilleszkedni és sikerrel is járnak az lehet hogy a magyarság kárára, ezért kellene egy erős nacionalista kormány, akár statárium bevezetésével, rendet rakna és hát az ellentétek akkor is meg fognak maradni, hacsak a cigányság el nem kezd beolvadni ha nem akkor nemzetiségi törvények kellenek.
2013. máj. 1. 14:06
 32/36 anonim ***** válasza:

Már M.O-on való cigányok generációról, generációra próbálnak beilleszkedni. Nem is ezzel van a gond.

Hanem az újjonnan betelepítettekkel, aki még magyarul se tud, még az alapvető társadalmi követelményekről sincsen fogalma. Azt se tudja, hogy itt hogyan kell viselkedni, adja a primitív tulajdonságait. Meglátásom szerint többségében utálják is a magyarokat, (talán irigyek).

Mit egy kisiskolás, ha a másik jobban tanul, ezért drágár, jól kiutálják a legtöbb helyen. Ugyanigy a cigányok szeretnének úgy élni mint a magyarok, de képtelenek rá, sok esetben, majd csak generációk után lesznek képesek, de addig is éreztettni akarják sokszor, hogy ők itt a Janik, majd ők megmondák a tutit, aki meg nem hallgat rájuk az rasszista. De megint jönnek színfekete bőrű cigányok, és kezdődik mindig minden előröl.

Szerintem olyan 6-7 nemzedék alatt teljesen kifehéredik a bőrök.

Akkor mégis felvetődik a kérdés, miért van ennyi fekete cigány az utcákon? Mert betelepítik őket.

2013. máj. 1. 20:04
 33/36 anonim ***** válasza:

Egyre többet lehet arról hallani, hogy valaki cigány származású de nem meri felvállalni, mert hát mindenhol magyarnak nézik. Ez lesz pár generáció után amit írtam.

Aj de dikmá, ezek mégis honnan jönnek?

2013. máj. 1. 20:07
 34/36 A kérdező kommentje:
32es miért és honnan telepítik be a cigányokat?
2013. máj. 1. 20:16
 35/36 A kérdező kommentje:
romániából? ott sok cigány tud magyarul!
2013. máj. 1. 20:17
 36/36 anonim ***** válasza:
Báááászki, még jó, hogy a cigányokat kérdezték. De már az összes "hazafi" megérkezett, mert ő majd megmondja!
2013. aug. 12. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!