Ezután gondolja még azt valaki, hogy a Jobbik rasszista?
Csak az válaszoljon, aki megnézte legalább az első videót!
http://www.youtube.com/watch?v=Nvx-jFq3KTw
http://www.youtube.com/watch?v=ozjCfjNDuNw
Én biztosan a Jobbilra szavazok. Pedig cigány vagyok. Szerintem a jobbik nem rasszista párt, csak látják a problémát. Én is megvetem azokat a cigányokat, akik az embereket ölik, lopnak, csalnak.
Meg már csak ezért is a jobbikra szavazok.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u_eQY..
Szerintem a Jobbik egy nemzeti érzelmű párt. Ami tiszteletben tartja a hagyományokat, a történelmet stb.
"látják a problémát"
Igen ők látják. De te nem.
Idéznék egy DSP számból, sokan ismerik, sokan azt gondolják tudják is, hogy miről szól. De nem, egyikőnk sem tudhatja, de érteni érthetjük, hogy miről. MINDENRŐL.
"A nyelv az pisztoly, a szátokba adják a töltényeket
De csak ismétlitek magatokat mint a történelem"
Érted már? A szavakban éltek, nem látjátok a mögöttes tartalmakat, azt hiszitek tudtok mindent, mert ott a szó, ahoz kapcsolódik valami, aztán annyi. De hogy mi is az amiről szó van? Ki tudja. Csak azt tudod, hogy egy adott dolognak mi a cimkéje. Csak a cimkéket ismered, azt amire az rávan aggatva sosem. És ez ma már odáig fajult, hogy abszolut nem nézünk semminek a végére, csak a szavakat. A jobbik azt mondja rendet csinál. Rend. REND. Oké akkor rend lesz. Miféle rend? Akkora a kupleráj, hogy ami rendre van szükség, az elérhetetlen ilyen társadalmi felfogásban, ilyen módon, ahogy élünk! Értsétek már meg. Paradigma váltásra van szükség. Lekell számolnunk ezzel az anyagias világgal. Nem a cigányok okozzák a bajt. Nem a bűnözök okozzák a bajt. Nem az a baj, hogy bünőznek! Az a baj, hogy van rá indittatásuk!!! Érted??? A bűn az emberben eredendő! Agyi rendellenesség!! TE is nap mint nap "bűnözöl". Az hogy csináltunk törvényeket, és te azt mondjuk nem szeged meg (nem tud róla senki), nem azt jelenti, hogy te nem vagy bűnös!! Mind annyian azok vagyunk! És legfőképp azért, mert nem teszünk ellene. Mindenki tudja nagyon jól mit kellene tennie. Miért nem tesz ellene? Mert az egója ami egy elfajzott dolog az emberben lebeszéli róla. Senki, senki aki még nem lett az egója totális rabszolgájává tudja mi a helyes. Csak elvagyunk olyan dolgokkal intézve, hogy
A, az hogy mi pusztítunk, meg önzők vagyunk, az a génjeinkben van. Mert mi vagyunk az evolució csúcsa, mi bármit megengedhetünk magunknak.
B, De csak elméletben. Mert ti akartok egy vezetőt, aki majd kijelöli nektek mit szabad, meg mit nem.
Miért van erre szükség? Mert bár én jó vagyok, de mások nem azok, és meg kell hogy védjenek engem. Akkor ezután nézz körül mitől kell téged megvédeni? Olyan dolgok ellen, amiket a rendszer szűlt, az a rendszer amit azért tartasz fent, hogy megvédjen. Érted? Rohadt nagy paradoxonban élünk. Nincs kiút ilyen formán. Soha. Meg kell változtatnunk a magunkról alkotott képet. Ki kell szakadnunk abból, hogy mi emberek önös érdekeket képviselünk. A saját pusztulásunkba visszük magunkat. És tudjuk, hogy ha így haladunk gyermekeinknek rossz lesz, de nem cselekszünk semmit, mert ahhoz felkellene adnunk a mi jövőnket? Vagy miért? Miért nem teszünk semmit? Miért folytatjuk a háboruzást, egymás mardosását? Mindenki megsértve érzi magát, egytől egyig. Mindenki mindent személyes problémaként kezel. Pedig ami helyzet van most, az globális. Nem cigány kérdés. Nem magyar kérdés. Nem európai. FÖLDI.
És akkor most felvázolom ez a globális EGO centrikus világ, ebben a kérdésben hogy tükröződik.
TE, aki azonosítod magad az egoval, az igényekkel, a gondolatokkal, a címkékkel, közben mit sem tudva saját énedről, magadávé tetted a JOBBIKOT.
Te szimpatizálsz a jobbikkal, azt gondolod, hogy Ő az TE, és ezért megvéded bármi áron. Mert az ego ragaszkodik. Amivel egyszer már azonosult, azt eldobni nehezen dobja el. Ha sikerül is, azonnal azonosul mással. Soha meg nem nyugszik. És te ebben a pillanatban is megsértve érzed magad, mert én az egód ellen szólok, és te meg az ego ugyan az vagy. Megkellene nézned pár tanítást a felvilágosodásról, a tudatosságról, hogy megértsd miről is van szó. Te érzed magad sértve, ha én azt mondom, hogy a Jobbik rasszista. Pedig én nem a te lényed ellen szólok! Csak te azonosultál a jobbik fogalmával, a jobbik kijelentéseivel, azt érzed, ha én azt mondom, hogy a jobbik rasszista, akkor te is az vagy. Ez az ego alapvető működése. Ragaszkodik, azonosul, akar, mindig többet akar. Soha ki nem elégülő. És mivel az egót 2 dolog táplál, a múlt, meg a félelem, ezért nem tud az egocentrikus világ boldogságot hozni. MERT NEM ISMERI. Mert a boldogság szöges ellentéte. Ezért van az a sok buta ember, aki "nemzeti érzelmünek" vallja magát, aztán ha bármit szólsz ami nem össze egyeztethető az ő egojával, egyből ellenségként reagál. FÉL. Fél, hogy én ő ellene szólok, őt akarom lealacsonyítani. Pedig nem, én csupán próbálok rávilágítani a mögöttes tartalomra. És ez szánalmas. Nincs önálló tudatotok, csak azt lökitek, abban éltek, amit elétek raknak, amit a szátokba adnak, amit bele tömtek a fejetekbe az évek során. Nem tudtok belőle kilépni sem. Felkellene valahogy ébrednetek. De ahoz az kellene, hogy egyszer az életben félre dobd az egóóód, nem érezd magad megsértve, azzal hogy azt mondom DROID VAGY, ÉBREDJ FEL MERT ALSZOL!! Gondolj bele, a szavak amiket használunk a magyar nyelvben (és szerencsések vagyunk, mert az egyik legszebb nyelv ilyen tekintetben, tág, és választékos), de AKKOR IS BEHATÁROLT. AMI NINCS BENNE, AZZAL NEM TUD MIT KEZDENI. Ezért nem tudsz a nyelveddel újat mondani. SOHA. Csak azt ami már volt!!! Ezért kell abbahagynod a nyelveddel, a gondolataiddal való azonosulást!!! TE NEM AZ ELMÉD VAGY. AZ AZ ESZKÖZÖD!!! Hogy akarsz a nyelvel új dolgokat találni? Ismered azt az érzést, amikor valami kreatív, ihlet száll meg? Az honnan származik? A gondolatokból? Vagy a csendből? A csendből!!! TE BELŐLED. A gondolatok ismétlik magukat, folyamatosan, so sincs benne új! Ezért, ebben az anyagi világban sem lesz új dolog sosem! Ezért mondják fogyassz!! Ezért mondják, hogy vegyél minden szart!! Mert ők nem ismerik ezt a csendet! Nem tudják mik ők! Az ego uralja őket, ami behatárolt, magát védi, és sosem akar megállni! Ha így folytatjuk ott lyukadunk ki, hogy nincs semmink, mert már mindent feléltünk. Azért van a válság, mert az egocentrikus civilizációnk többet akar, de nem tudja megteremteni. MIKOR RÉGES RÉGEN ELÉG LEHETETT VOLNA AZ AMI VAN. DE NEM. TÖBB. MÉG TÖBB. SOSE LESZ ELÉG, SOSE LESZ JÓ. Ez törvény szerü!!! Ébredjen fel benned a tudat, az, hogy amit a fejedben "hallasz", az nem te vagy, TE AZ VAGY AMI FIGYELI!
Kértem, hogy csak az válaszoljon, aki legalább az első videót megnézte!
A te válaszodból erősen azt szűröm le, hogy nem láttad, vagy képtelen voltál értelmezni!
És erről beszélek, de ezt senki nem látja be!
Ha még egy cigány is azt mondja, hogy szerinte nem rasszista, és ő is rájuk szavaz, biztos oka van rá!
Gondolom ő egy rendes ember, és nem érte megkülönböztetés!
46%-os:
Elég sok mindent írtál estefelé kifejtem rájuk részletesen a válaszom, mert most nem igazán érek rá ennyi mindent leírni!
Most elöljáróban az utolsó válaszodra mondanék annyit, hogy azért, mert rasszistázzák a Jobbikot, én nem érzem magam személyesen megsértve, szóval nem találtad el, miért csinálom!
Engem az zavar, hogy sokan csak ezért nem szavaznak rájuk, pedig akármennyire nem tökéletesek ők sem, abban 100%-ig biztos vagyok, hogy a jelenlegi kormánynál sokkal jobban vezetnék az országot!
Tetro kirohanását meg válaszra sem méltatom, más témákban sem tudtunk soha közös nevezőre jutni, itt sem fogunk!
Ha tudod, hogy csak felesleges vita lesz belőle, inkább ne is válaszolj a kérdéseimre! Mindenkinek jobb lesz úgy!
Még nem ébredtél fel, azért akarsz válaszokat írni arra, amint mondtam. Mert az az igazság. Elárulok neked most egy nagy titkot. Nem titok az egyébként, csak ez az anyagias világ akarja előled titkolni.
Biztosan halottál már Buddháról, vagy a Reinkarnációról, Istenről, Krisztusról. Ez mind ugyan azt akarná elmondani nekünk. Tudod mi az isten? A Csend a fejedben. Amikor el tudod némítani azt a folyamatos párbeszédet a fejedben, amit az elméd, az agyad, az egód generál. És van amit lelki ismeretként ismersz, amikor teszel valamit, ami egyébként nyilvánvalóan nem helyes, de a gondolataiddal addig csűröd csavarod, hogy megteszed. Önös érdekből. Hogy neked jobb legyen. Na most. Képzeld el, ha a diskurálást, a gondolataid az ego generálja, az azt is jelenti egyben, hogy az sosem a közösség, a jó célt fogja szolgálni, hanem mindig a sajátodat. Amikor ezeket elcsítítod, és megteremted a gondolat nélküli csendet, érezni, tudni fogod mi a jó, mi nem jó, mi az igaz, és mi nem az. Mert az a csend nem akarja belemagyarázni azt, hogy xy az azért van mert, mert, mert, de, hát de mégis, nade. Nem. Az egy ki nem mondott igen érzés lesz, meg egy ki nem mondott nem érzés lesz. Azt az érzést nevezték el istennek. Úrnak. Ebben az álapotban jössz rá, hogy az a diskurálás, amit te eddig magadnak éreztél, az nem több csupán, csak egy "számítógép" által generált folyamatos baromság. Az agyunk, 3 célt szabadna hogy szolgáljon. Az egyik az, hogy emlékezzünk. Mert az emlékek tárolására az alkalmas, az a csend (szavakban nem lehet kifejezni, meg kell tapasztalnod), az sajnos nem tud emlékezni, ezért nem tudod, hogy végső soron az vagy TE. Mert beugrik pillanatokra csupán, cselekszel aszreint amit akkor perpillanat érzel vagy nem, aztán vissza mész a gondolat fogságába, mert azt hiszed az vagy te magad. És a csendre úgy valójában nem tudsz emlékezni, ezért amikor jön, nem hagy maga után emléket, amire az agy különösen tudna kötődni, csak azt fogod tudni, hogy hopp volt egy jó ötletem! Be ugrott valami! Megérzésem volt! Minden jó dolgot abból a pillanatnyi csendből származott. És minden kínod, minden bajod, minden gyötrelmed, a gondolatokból. Ezt nevezik depressziónak is. Mi mindnyájan azok vagyunk. Csak van aki már megunta, és elment az orvoshoz. Adtak neki gyógyszert, pénzért, hogy mesterségesen jobban érezze magát, de a problémát nem oldják meg neki. Mert az ingyen van, mindenkinél ott van a megoldás, de azért nem lehet pénzt kérni!!! Figyelem zavar, hiperaktivitás, depresszió, skizófrénia, mind ezért van. Nem tudjuk már kik vagyunk. A skizók többsége azt érzi, valaki SÚG neki, meg valaki FIGYELI. Meg ilyenek!! Minket is figyel valaki, vagyis a GONDOLATAINKAT figyeli valaki, MI figyeljük őket. Te nem is veszed észre, mert a gondolataiddal azonosítod magad. Pedig ki veszi azokat észre? Hát te. Beszél ő? Nem. Olyan ez, már nem is emlékszem milyen amikor még úgy éltem, de kb. mintha a szavak lennél. Pedig mekkora tévedés!!
Na a második dolog amire való az az, hogy tudjunk beszélni. De tudnunk kéne azt is, hogy beszédünk korlátolt, sosem takarja a végső igazságot, mert csak címkék.
Harmadik dolog pedig, az a számolás. Mert a csend nem emlékszik, pl. 2+2, mire a kettőről a megre jut, elfelejti a kettőt! :D
Durván hangzik tudom. Morbid, tudom. De igaz!
Én ADHD-s voltam, ez abban nyilvánult meg, hogy elhagytam mindenem, sosem voltam jelen. Midig a gondolataimban voltam, bele voltam zárva, Gyötrelmes éveket okozott. Az orvosok nem TUDJÁK GYÓGYÍTANI, azt mondják. AGYI RENDELLENESSÉG. DROGOKAT, AMPHETMINET(SPEED), adnak a gyerekeknek érte! És képzeld el, mióta csendet tudok csinálni a fejemben SEMMI BAJOM!!! Pedig durván elvoltam már veszve, abszolut nem voltam képes semmire, ami az akkor most figyelmét igényelte. És ebben szenvedünk mind annyian. Az ego által kreált gondolati csapdában. Ebben szenved minden ország, a gazdaság is. Ismered az egot nagyjából, önös érdekek, és a soha kinem elégíthető növekedési vágya. Ez van a gazdasággal is, növekedne, de már nem nagyon tud. Ez a mi gondolkodásunk gyümölcse.
Azért ír a biblia olyat, hogy ne ölj, ne csinálj semmit rosszat! Mert a lelki ismeretedre próbál ráhangolni.Hogy halgass ő rá! Találd mg magad! Látod, 2000évvel ezelőtt is ez volt már a probléma, és már akkor tudták egyesek a megoldást! De azok akik az egó legmélyebb bugyraiban vannak elveszve, a cégek vezetői, a politikusok, már nem hisznek neki, nevetségessé teszik, nevetség tárgyává! ezért van az, hogy ha én azt mondom isten létezik, nevetnek rajtam. Mert azt sem tudják miről beszélek. Az eredendő jóról, az eredendő intelligenciáról, kreativitásról, az ÉLETRŐL. Ami nem a testünk, bőrbe zárt víz! Ez túl mutat az anyagi világon.
Javaslom olvass spirituális tanításokat (tudom mai világban ez is nevetség tárgyát képzi, de igaz. Az emberek meg sem merik nézni miről szól, mert az a szó jár róla, hogy baromság, RTL klub ezo tv szintü hülyeség. Pedig az is csak a SZÓ a CÍMKE Ego szerinti használatát tükrözi. Nem egy ördöngősség. Nem egy olyan dolog, amit ne értenének az emberek. Csak lekell győzni az egot, és felkell ébredni az egy élete szóló álomból. És tudd meg, fantasztikusan csodálatos érzés!
11-es vagy. De 12-es. Az amit te írsz, nem rosz dolog. De ehez az egész földön mindenkinek kell egyszerre felébredni. Mi most azzal nem érünk el semmit, hogy mondjuk nem szavazunk. Ha már szavazok, akkor meg csak arra szavazok, amelyik párt a nép érdekeit nézi. Ez mind szép és jó, amit te írsz. De ehhez szerintem az egész földi társadalomnak személetváltást kell tennie. Erre pedig nagyon kicsi az esély. Azt meg szerintem senki nem szeret, ha irányítják. Nincs itt szó az egóról. Egyszerűen ez lett belenevelve a jelenlegi civilizációba.
Szóval ismétlem, nem rosz amit írsz.
Látjátok amit én látok?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j1Je..
14-es
Érni ért megkülönböztetés, de nem érdekelt. Ennek születtem ez van. Én megpróbálok normálisan élni, dolgozni. Szerintem nem rasszista párt a jobbik. Szerintem nagyobb rasszista párt az ellenzék. Azért, mert a szőnyeg alá söprik a problémákat, homokba dugják a fejüket. Nem törődnek a gondokkal. Na ez nagyobb rasszizmus. Szerintem nem úgy kellene segíteni, hogy nyomatják a segélyt. Hanem úgy, hogy már az oktatás folyamán arra nevelni a problémás réteget, hogy normális legyen. Akik rosz körülmények között élnek. Azoktól elvenni a gyereket. Hülye szülőknek hülye gyerekeik lesznek. Sajnos ez egy megfigyelhető tény. Az én szüleim szerencsére normálisak. Ha rosszat csináltam, akkor ha a szükség úgy hozta, akár meg is verte. De erre nem volt szükség. Gyereknek is olyan voltam, hogy ha elmondták, hogy nincs, vagy nem szabad, akkor elfogadtam, ez van. De ez az egész trágya, ez a rothadás ami most megy. Ez nagyon nincs rendbe. Én azt látom, hogy a jobbik az a párt amelyik tenne azért, hogy megállítsa a gondok terjedését. Ezt a demográfiai és nemzeti trágyát. Úgyhogy hajrá jobbik. Egyébként az az igazság, hogy nem én vagyok az egyetlen "roma" aki a jobbikkal szimpatizál. Félni sem félek, hogy a cigányokat "kiírtanák", nem hiszem hogy ilyet tennének. Én úgy gondolom, hogy a problémás réteget felkarolnák. A törvényeket megszigorítanák. Mező és vízgazdaságunkat fejlesztenék. A pénzügyi elitnek és a "rasztita" EU-nak beintenének, amit szerintem nagyon jól tennének.
Engem is sokan rasszistáznak, mert kimondom a problémákat!
Pedig a romákkal, mint a cigányság egészével semmi bajom sincs!
Édesapámnak volt egy munkatársa!
Roma származású, és ettől függetlenül felnőve sikeres ember lett, vállalkozása van!
Mikor egyik éven nem tudtuk kifizetni a gázszámlánkat...
Nem mondtuk neki, nem is tudjuk, kitől tudta meg!
Megjelent a ház előtt a furgonjával, és kirakott nekünk 2 gázpalackot, hogy addig is tudjunk főzni!
Ti vagytok az élő példa, hogy a Romák között is vannak tisztességes emberek!
Éppen ezért kellene a bűnöző réteget felszámolni, hogy az olyanokra mint ti, ne vessenek rossz fényt, és hogy miattuk ne érjen titeket megkülönböztetés!
Én nem hiszem, hogy ez rasszizmus lenne, márpedig a Jobbiknak ez a célja!
Az egyetlen probléma, hogy annyi elvakult ember van, akinek teljesen mindegy, mit mondunk, mindig rasszistának fogja titulálni őket, és a legrosszabb, hogy erről másokat is meggyőznek, vagy legalábbis megpróbálnak meggyőzni!
Hátráltatják egy olyan párt kormányra kerülését, ami megoldaná a problémát!
Amúgy a Jobbik csak a cigányozásról szól? Tehát ma Magyarországon az egyetlen probléma a cigányság? Erről szól az egész szutyok párt, hogy hol lehet cigányozni... kit érdekel?
B@szki, egészségügy? adórendszer? utak? munkanélküliség? Soroljam még? Ezeket, hogy oldaná meg a Jobbik, ha véletlenül megpróbálhatná megoldani?
Nyílván megoldaná valahogy. Szerintem azokból az összegekből oldaná meg, amik eddig zsebbe, vagy magán offshore cégeik számláira mentek. Nyílván a Jobbik se egy szent párt. Ahogy a többi sem az. Egyébként nem csodálom, hogy a cigányságot hozzák fel példának. Eddig egy párt sem foglalkozott az ezzel járó problémákkal érdemben.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tQeoR..
Ja, egyébként én is cigány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!