Magyarországon mikor fognak végre a magyarok dirigálni? (lent)
Átfogalmazom a kérdésed arra, ahogy értetted: "Van egy valláspótlék elvakult hitem, amiben az egész életem nyomorúságát pár ismeretlen külföldire verhetem rá, ugye nekem van igazam?"
Nem, nincsen.
Ha mindkét szülőm egy-egy alföldi parasztcsaládból, nulla protekcióval, mutyival, viszont sok tanulás és munka után el tudott oda jutni, hogy a két vállalkozásuk egyesített éves bevétele 400M körül van, akkor más is el tud.
"10-15%-nyi jobbikoson kívül senki nem óhajt kilépni az EU-ból."
Szerintem elég sokan vannak még, akik ki akarnak lépni, nem csak Jobbikosok!
Igaz, hogy a Magyarok akartak belépni (direkt nem úgy fogalmaztam, hogy mi, mert én például nem akartam), de valahogy nem azt kaptuk, amit ígértek!
"Szerintem elég sokan vannak még, akik ki akarnak lépni, nem csak Jobbikosok! "
Szerinted...
" Átfogalmazom a kérdésed arra, ahogy értetted: "Van egy valláspótlék elvakult hitem, amiben az egész életem nyomorúságát pár ismeretlen külföldire verhetem rá, ugye nekem van igazam?"
Nem, nincsen.
Ha mindkét szülőm egy-egy alföldi parasztcsaládból, nulla protekcióval, mutyival, viszont sok tanulás és munka után el tudott oda jutni, hogy a két vállalkozásuk egyesített éves bevétele 400M körül van, akkor más is el tud.
Nekem meg 4000000000000000000000000000000000000 nettó.
Idióta barom vagy, egy hencegő vagy inkább hazudozó görény, aki semmit nem ért a világból.
"Azért bocsi, van némi különbség a bécsi, moszkvai illetve a brüsszeli "dirigálás" között. Előbbieket nem akarta senki, úgy kényszerítették ránk. Utóbbira 84% szavazott, magunktól léptünk be, és kedves kérező, elhiheted, hogy rajtatok, 10-15%-nyi jobbikoson kívül senki nem óhajt kilépni az EU-ból.
Az minden volt csak nem hiteles szavazás.
A hiteles szavazás azt jelenti hogy minden aspektust bemutatnak, előnyt és hátrányt is, és nem az a szlogen hogy neked is lehet Bécsben cukrászdád!
Ja és agytalan vagy.
ha ma szavazás lenne, nagy valószínűséggel kilépnénk az Eu ból, mert a többség ki akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!