Féltek a szélsőjobbtól Magyarországon? Mennyire kell tartani tőlük?
Magyarországon nincs igazi szélsőjobb illetve van ,de ők nincsenek a képben.
Ha a Jobbikra gondolsz , ők nem szélsőjobb.Tőle csak a bűnözőknek , adócsalóknak , trógereknek kell tartani függetlenül bőrszíntől , hajszíntől ,etnikumtól , vallástól.
Az EU-ban nagyon tévesen, szélsőjobboldalinak nevezik a nemzeti radikálisokat.
Én azoktól félek akik szélsőségesnek nevezik őket és akik miatt ők szélsőségesek.
Szerintem alapvetően egy normális világban nem lenne szükség szélsőjobboldalra, de sajnos ez nem egy normális világ.
A probléma pedig itt kezdődik.
http://www.youtube.com/watch?v=pc6lUBNqqbM
Ez radikális szélsőjobb ,de ezektől sem félek ,ugyan miért is kéne.?? Mondják a magukét amiben hisznek,nem bántanak senkit.
Nem, viszont a hiányuk aggasztó.
Engem a szélsőbal meg tulajdonképpen az egész "magyar" baloldal aggaszt, de nagyon.
"mert szerencsére nincs annyi idióta, hogy a Jobbikot a hatalom közelébe szavazza. Ha mégis megtörténne ez, akkor lenne akinek félnie kéne, de úgy általában az egész ország szarul járna."
De annyi van (mint te is) aki képes a bukott "baloldaliakat" visszaültetni az ország "rendbetételét" remélve, persze amúgy a főnökeid is rontottak rajta, de azért te és a hozzád hasonlóak idiótáznak.
"Nem félek, mert szerencsére nincs annyi idióta, hogy a Jobbikot a hatalom közelébe szavazza. Ha mégis megtörténne ez, akkor lenne akinek félnie kéne, de úgy általában az egész ország szarul járna."
Te hülye vagy, előtted tárgyalták ki, hogy a Jobbik nem szélső jobboldali, hanem nemzeti radikális!
Am meg ha szerinted a Jobbiktól mindenki rosszul járna, látogass el egyszer mondjuk érpatakra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!