Nem tudom eldönteni, melyik oldalra álljak. Hol lenne a helyem?
Konkrétan melósként érzem a bőrömön fid rossz kormányzását.Nem érdekelnek a statisztikai adatok,mert nagy részük mese.
Rosszabbul élek.
Azért az MSZP kicsivel is,de jobban pártolta a munkásosztályt,még ha ők is rengeteg hibát követtek el.
Pótlékokban is többet adtak meg úgy ám blokk több joga volt a melósnak.Adórendszerük is jobb volt.
Még valami:Attól,hogy a fid nemzetinek vallja magát és nem privatizál és eldönti,hogy ki magyar és ki nem még nem lesznek nemzetiek.Főként amiket tesznek szegényekkel,minden az csak nem nemzeti.
Én még mindig azt mondom, hogy akár MSZP, akár FIDESZ, mindegyik csak kárt okozott!
És jól mondja Molotov!
Nem a statisztikai adatokat kell nézni, ki tudja, mi igaz belőle!
A saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy egyre rosszabb minden!
Nem tudom, a kettő közül melyik a rosszabb, de egyik sem érdemli meg a kormányzást!
Én mindenképpen vérfrissítést javasolnék a parlamentbe!
Az egyik legjobb a Jobbikban, hogy kelet felé nyitna, amit a többi párt nem tesz!
Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a videót 10:00-tól 12:05-ig...
http://www.youtube.com/watch?v=cr9Fr-y-5CM
Az iráni nagykövet beszél arról, hogyan segítenének ki minket a válságból!
23-as, Orbán is nyit kelet felé! 2011 őszén ment is keleti körútra. Még kritizálva is volt, hogy mit keres pl Szaúd-Arábiában, holott üzletet ment kötni keletre...
Irán meg... hát az a baj, hogy necces, mert embargó van, és még a baráti országok sem nagyon tudnak legálisan vele kereskedni (olyanoktól hallottam, akik kereskednének, de nem igazán tudják megoldani). És a nyakamat teszem rá, hogy egy iráni üzletelésből az EU megint nagy balhét csinálna!
"Azért az MSZP kicsivel is,de jobban pártolta a munkásosztályt,még ha ők is rengeteg hibát követtek el.
Pótlékokban is többet adtak meg úgy ám blokk több joga volt a melósnak.Adórendszerük is jobb volt."
AZ MSZP olyan szociális juttatásokat adott meg, amiket hitelekből fedezett, aminek a mai rossz gazdasági helyzet a következménye. És mellette lényegében nem is foglalkozott a kis- és középvállalkozásokat (amik termelik a kersletet, a kereslet meg ugye teremti a munkahelyeket), és a munkahelyteremtéssel.
Igen, jó érezni a kisebb terheket, de nem mindegy, hogy hogyan, és az a baj, hogy az összes szoci kormány és politikus NAGYON ROSSZUL kormányzott, még ha te melósként azt is érzed, hogy jobb volt. :(
Ez olyan, mint mikor a feleséged felvesz hitelt, és abból veszi a kaviárt, de aztán gáz van, mikor vissza kell fizetni, mert még a kenyeret sem tudod megvenni szinte, csak ha még jobban eladósítod magad. Ez volt most állami szinten. El sem tudnám képzelni, mi lett volna, ha az MSZP marad kormányon. 8 év alatt hihetetlen sokat nőtt az államadósság...
Ja, és az egykulcsos adó bevezetését az MSZP is nagyon akarta! Volt egy oylan időszak a magyar politikában, amikor szinte mindegyik párt vállszélességgel kiállt mellette - csak megjegyzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!