Nem tudom eldönteni, melyik oldalra álljak. Hol lenne a helyem?
Szavazz a Jobbikra!
A Fidesznek nem mindegy mennyivel nyer, szal ha azt látja, h a Jobbik jön fel, ők meg süllyednek akkor megint átvesznek majd javaslatokat a Jobbiktól.
Mit akarsz valójában?
Nagyobb népképviseletet?
Nyíltabb kivizsgálását a mutyiknak?
Racionálisabb, radikálisabb kormányzást minden területen?
Nagyságrendekkel alacsonyabb függést a háttértől?
Élénkebb keletre nyitást?
Gyorsabb gazdaságszerkezeti átalakulást?
Ezeket és hasonlókat válaszolj meg magadnak, és gondold végig kiben bízhatsz.
Semmiképpen ne a Jobbikra!
Olvass minél több információt minden oldalról. Ne csak magyart, hanem külföldieket is. Főleg gazdasági kérdésekről.
A nagyobb tájékozottság segíthet eldönteni a véleményed kialakításában.
Mi lesz szegény mszmpé utódpártjaival?
Közülük is választhatnál.
"Semmiképpen ne a Jobbikra!
Na mikor már valami így kezdődik az a valódi antidemokratikus kirekesztő rasszista és náci.
Villan a fogfehérje!
"Olvass minél több információt minden oldalról.
Ebben egyetértünk , a neten van lehetőséged tájékozódni.
"Ne csak magyart, hanem külföldieket is.
Ez hazugság, a külföldnek az érdekei szerinti véleménye van mindenről és nem érdekli az igazság. Most most mi a kézenfekvő? Hogy maguk pld az Eu s képviselők mindennek utána néznek vagy hogy a magyar bali oldal tüzeli az infóival?
"Főleg gazdasági kérdésekről.
Igen, főleg a Jobbik gazdasági elképzelései a legjobbak, csak nézz utána bátran. Teljesen magyar elkötelezettségű a magyar gazdaság adottságaira kihegyezve van eltervezve.
Nem neoliberális hanem újkeynseni felfogásban, de modernebb sokkal, hiszen a neoliberalizmus éppen manapság hasal nagyot a világban.
"A nagyobb tájékozottság segíthet eldönteni a véleményed kialakításában.
Igen ez szükségszerű.
Nézd meg hogy kik privatizáltak a legtöbbet apróért, hogy kik csinálták eddig a legnagyobb államadósságokat, kik szolgáltatták ki a magyarokat a külföldnek, kik akarnak betiltani teljesen antidemokratikusan pártokat, kik nek kik a hátterei mé mit csinálnak a világ más részén.
Ne higgy senkinek, még nekem sem hanem győződj meg magad.
"Mi lesz szegény mszmpé utódpártjaival?
Amit megérdemelnek.
Hát ,ahogy hallom jó néhány Corvinus hallgatót lenyűgözött a Jobbik , pedig az nem kisegítő iskola ,hanem az egyik legjobb egyetem Magyarországon.
Én régebben baloldalibb voltam ,de rájöttem ,hogy a magyar baloldal milyen és köszönöm ebből nem kérek.
Csak a Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!