Mi a véleményetek olyan emberekről, akik 4 évente máshogyan szavaznak, másik oldalra? Elvtelenek? Köpönyegforgatók?
Én a Fideszre szavaztam 2010-ben, de nagyon megbántam , vártam a reformokat , fellendülést , jobb létet.Erre mi történt?Csak lefele a lejtőn.
Volt időszak amikor vonzottak a baloldali értékek de mára teljesen megundorodtam tőle.
Számomra egyetlen alternatíva maradt , a Jobbik.
Én rájuk fogok szavazni.70 éve nem volt valódi nacionalista kormányunk.
A mindenkori ellenzéknek sokkal könnyebb híveket szerezni mert következmények nélkül ígérhetnek bármit, ócsárolhatják azt ami jelenleg van, (amiben persze mindig lehet hibát találni).
Az említett ismerőseid talán túl hiszékenyek és nem jöttek még rá, hogy ellenzékben ígérni fűt-fát, kormányt alakítva pedig mást csinálni - ez a politika egyik fő jellemzője.
Arra nem gondolsz, hogy az illető ideológiai beállítottsági semmit nem változott, hanem az adott párt fordult el tőle és ezért szavaz máshova???
(Ismerek én olyan magyar pártot amelynek az elnök anno a Liberális Internacionálé alelnöke volt 8 évig, pártja meg ennek a pártszövetségnek a tagja volt. Ma ez a párt a konzervatív Néppárt tagja.)
Szerintem ez se nem butaság, se nem elvtelenség. Normális ember nem "oldalra" szavaz, hanem annak a politikai programjára.
Csak annyi hogy a rendszerváltás óta nincs egy olyan párt amelyik ne csak a saját zsebét tömné, meg ráadásul csak ugyanaz a két oldal váltogatja egymást.
És ez mondjuk tényleg gáz, hogy az emberek memóriája elég rövid ideig tart, ha politikáról van szó. És ilyen szempontból én is kezdek a Jobbik felé hajlani, nem a zsidózás, meg cigányozás miatt, csak ideje lenne a rajtunk élősködő politikusokat kitakarítani, kezdve az Orbán-Gyurcsány-Bajnai félékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!