Mi a véleményed arról, ha egy határon túli magyarnak másik nemzetből származó párja van?
Melyik párt? Melyik nemzetből? Hol? Link mellé?
Ez a kérdés így elég csonka.
Én nem határon túli vagyok de én is igencsak kevert vagyok.Apám német , anyám meg félig orosz félig magyar.
Szerintem nincs ezzel baj.
Egyébként is a kelet európaiak elég hasonlóak.
Az orosz/lengyel/ukrán/szlovák/szerb/román mind olyan nemzet, amiben sok közös van beleértve a mi nemzetünket is
Ezek a szerelmek házasságok szerintem jók, de egy Kubai, Afrikai emberrel már ciki házasodni teljesen elüt a egymástól a két hagyomány, mondjuk egyik a nagy f*szért megy hozzá feketéhez, a fekete meg a fehér p*nához
Érdekes válaszok. Köszönöm.
Csak azért kérdeztem, mert az én párom szerb nemzetiségű, és itt a délvidéken sokan megszóltak már emiatt
Hogyha cigány , néger párja van egy magyarnak ,nos arról nagyon rossz véleménnyel vagyok.
Elég sok magyar szerb származású.
A magyarság megmaradásának szempontjából hátrányos, mivel a vegyes házasságban született gyermekek a többségi nemzet kultúráját veszik át döntően. Vagy ha a gyermek kettős identitású is lesz, az unokák már biztosan szerbek lesznek.
De ettől ti még lehettek boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!