Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed arról, ha egy...

Mi a véleményed arról, ha egy határon túli magyarnak másik nemzetből származó párja van?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 14:49
1 2
 1/15 Pro Patria ***** válasza:
8%

Melyik párt? Melyik nemzetből? Hol? Link mellé?

Ez a kérdés így elég csonka.

2012. nov. 6. 14:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Most tiltakoznom kéne ez ellen? Pont lesz.rom.
2012. nov. 6. 14:54
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem határon túli vagyok de én is igencsak kevert vagyok.Apám német , anyám meg félig orosz félig magyar.

Szerintem nincs ezzel baj.

Egyébként is a kelet európaiak elég hasonlóak.

2012. nov. 6. 14:58
 4/15 anonim ***** válasza:
40%

Az orosz/lengyel/ukrán/szlovák/szerb/román mind olyan nemzet, amiben sok közös van beleértve a mi nemzetünket is

Ezek a szerelmek házasságok szerintem jók, de egy Kubai, Afrikai emberrel már ciki házasodni teljesen elüt a egymástól a két hagyomány, mondjuk egyik a nagy f*szért megy hozzá feketéhez, a fekete meg a fehér p*nához

2012. nov. 6. 15:06
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
kit érdekel? Meg mi lenne megoldász szerinted romániánban kormányozzon magyar párt azért mert van pár cigó akik tudnak két szót magyarul? Ez most ugye nem komoly?
2012. nov. 6. 16:19
 6/15 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszok. Köszönöm.

Csak azért kérdeztem, mert az én párom szerb nemzetiségű, és itt a délvidéken sokan megszóltak már emiatt

2012. nov. 6. 16:42
 7/15 anonim ***** válasza:
Kérdésedből úgy érzem számodra fontos h. magyar vagy, akkor ezt add át majd a gyerekeidnek (erre legegyszerűbb módszer, ha megtanítod őket magyarul is) és a párod is fogadjon el úgy ahogy vagy! Sok sikert jövőben!
2012. nov. 6. 17:17
 8/15 Dick Esmen ***** válasza:
Teljesen rendben van.
2012. nov. 6. 18:23
 9/15 anonim ***** válasza:

Hogyha cigány , néger párja van egy magyarnak ,nos arról nagyon rossz véleménnyel vagyok.

Elég sok magyar szerb származású.

2012. nov. 6. 18:28
 10/15 anonim ***** válasza:

A magyarság megmaradásának szempontjából hátrányos, mivel a vegyes házasságban született gyermekek a többségi nemzet kultúráját veszik át döntően. Vagy ha a gyermek kettős identitású is lesz, az unokák már biztosan szerbek lesznek.

De ettől ti még lehettek boldogok.

2012. nov. 6. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!