Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Izrael felvásárolja Magyarorsz...

Izrael felvásárolja Magyarországot?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=N9TCRf9pd8w

Ezen a linken látható egy videó, melyben Izrael elnöke, Simon Peresz 2007 októberében kijelenti, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot.

Ezzel kapcsolatban én annyit szeretnék megtudni, hogy ez miért nem volt téma a hazai médiumokban? Erre miért nem reagált érdemben az akkori, és miért nem reagál most a jelenlegi kormány? Ez tényleg ennyire nem érdekel senkit?

Kulturált, normális hangvételű válaszokat és lehetőleg hasonló mederben folyó vitákat várok. Köszönöm.

2013. ápr. 22. 19:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Akkor kérdezek valamit ! Ha neked az édesanyád eladja a házadat a fejed fölül.. én pedig megveszem, mert jó vétel, akkor én leszek a hibás??? nem az aki ELADTA????? - inkább azon kellene elgondolkozni, hogy MIÉRT adják el az országot. Nem az a hibás, aki megveszi. Persze lehet itt haragudni, és játszani a nagy magyarságot, de kérdezd meg magadtól: van hadseregünk? van pénzünk? van befolyásunk? nincs semmink. Így aztán.. ez van. az erősebb kutya.. tudod a mondást :)"

Nézd már meg, kik adták el az országot(figyuzd az arcukat)!! Ismérveik, na???

Persze, hogy nincs semmink, vajon miért? Ha valaki arról pampog, hogy itt most felvirágoztatja az országot, aztán mi van? A nagy semmi. Érdeke akkor, hogy itt jólét legyen? Ezen kéne elgondolkodni!

2013. ápr. 22. 20:26
 22/31 anonim ***** válasza:
Kedves 20.-as válaszoló ! előszöris engem nem érdekel , hogy milyen származású valaki, a nacionalizmus még sosem vezetett jóhoz. Magyar, német, angol, zsidó.. végig lehet mindenki történelmét, de itt már nem arról van szó. Hanem nemzetközi tervek vannak, és gazdasági érdekek.. azok az "értékek", amiket te keresel, már úgy elmúlt, mint az, hogy a lányoknak udvarolnak és nem fordítva.... Tudod van egy régi közmondás: szart ér a harag hatalom nélkül. - a második pedig, hogy ÖSSZETARTÁS van a nemzetben: hahaha... nézz szét egy-egy munkahelyen, túrják fúrják egymást, zömmögnek de ha valaki szól a főnöknek, besunyiskodnak. Nézd meg mi megy Angliában.. egyik magyar elfordul a másiktól.. Ha te ezt összetartó nemzetnek nevezed, akkor nem látsz tisztán. Lehet, hogy vannak kis csoportok , amik ideig - óráig egy eszméért összetartoznak, de valódi összefogás ebben a nemzetben nincs. Én nem érzem magam sem magyarnak, sem másnak, hanem EMBERNEK.. aki a családjáért él.. épp ezért másik nemzetet sem próbálok minősíteni, mert minden egyénreszabott. Az a baj, hogy Izraelnek van pénze?? - hát jóhogy, mert van eszük !!! és mióta világ a világ az okos felül kerekedik a bután, a gazdag a szegényen. Ezek sajnos örökérvényű, emberi természetből adódó törvények !
2013. ápr. 22. 21:36
 23/31 anonim ***** válasza:

"Akkor kérdezek valamit ! Ha neked az édesanyád eladja a házadat a fejed fölül.. én pedig megveszem, mert jó vétel, akkor én leszek a hibás??? nem az aki ELADTA????? - inkább azon kellene elgondolkozni, hogy MIÉRT adják el az országot. Nem az a hibás, aki megveszi. Persze lehet itt haragudni, és játszani a nagy magyarságot, de kérdezd meg magadtól: van hadseregünk? van pénzünk? van befolyásunk? nincs semmink. Így aztán.. ez van. az erősebb kutya.. tudod a mondást :)

Ez így nem gáz!

Csak hogy ez nem így van a valóságban.

Te talán megvásárolsz embereket, mondjuk az említett srác anyukájának a pszichiáterét hogy legyen a stómanod és vezesse rá hogy féláron adja el neked?

Mert sajnos nálunk a politikusokat megveszik Kg-ra.

Vagy szerinted a spontán privatizációnak nevezet nemzetrablás a véletlen műve, vagy annyira ostoba volt Bokros meg a fél maszop? És azóta vajon mindenki hülye maradt és nem érti a kapitalizmus lényegét?

Úgy ad el 100-150 éves magyar gyárakat hogy a nevét is adja, miközben még azt sem köti ki hogy az országba kell tartani a termelést? 10 éves adókedvezményeket ad több 10milliárdos támogatással 1500munkahelyért? stb stb

Ne vicceljünk már.

A velejéig korrupt a banda, és a zsidók csak azért vannak nagyon szem előtt mert ők a leggátlástalanabbak, amit jól mutat hogy Simon Feri lazán elszólta magát.

2013. ápr. 22. 21:48
 24/31 anonim ***** válasza:

"De miért nem mondjuk Lengyelországot vásárolja fel? :)))"

Mert a lengyelek nem olyan birkák, hogy vigyorogva és "nácizva" végignézzék! Ha ez tényleg így van mint ahogy a kérdés is szól akkor ez lehet az egyik oka.

2013. ápr. 22. 22:02
 25/31 A kérdező kommentje:

Kedves 23. Válaszoló!

Nem lehet, hogy azért fúrják egymást a magyarok, hogy azért ennyire önző és pesszimista mindenki, hogy azért ilyen negatív az emberek hangulata és mentalitása, mert talán a nagy részük nap mint nap megélhetési gondokkal küszködik? Hogy attól retteg, mikor rúgják ki az amúgy is igen szégyenteljes fizetést odadobó munkahelyéről? Hogy nem tudja, meddig lesz tető saját maga és a családja feje felett?

És tudod a magyar egy elég okos nép, csak nehéz úgy egy országnak felvirágoznia, ha olyan emberek irányítják, akik nem az ország érdekeit szolgálják...

Kedves 24. Válaszoló!

Ahogy mondod. Oly mértékű korrupció van jelen ebben az országban, hogy csak a vak nem látja, mi folyik itt. Persze lehet ez valakit nem különösebben érdekel...

2013. ápr. 22. 22:55
 26/31 anonim ***** válasza:
kedves 26.-os válaszoló ! lehet, hogy azért depis az egész lakosság , amiket te felsoroltál.. sőt valószínű, de okosnak ne nevezd a magyar embert, hisz már 2 sorral lejjebb írod is, hogy milyen embereket választanak meg... és kik irányítják az országot ! és ez 4 évente így van.. - mindig rosszul döntenek. miért van ennyi fizetésük? miért kell éhbérért dolgozniuk??? MERT NEM ÖSSZETARTÓAK, és nem érvényesítik együtt a jogaikat.. hanem SUNYIK és a főnök hátamögött morognak, de ha ki kell állni, lapít az összes..
2013. ápr. 23. 10:45
 27/31 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező ! Még annyit szeretnék írni, a magyar mentalitásról és összetartásról, hogy PRÓBÁLJ MEGSZERVEZNI egy sztrájkot olyan üzemben, ahol éhbérért dolgoznak, rabszolga módjára !!! Nem fog menni.. márpedig ezt nem tehetik meg az osztrákokkal, a németekkel.. ezért lett a magyar rabszolga. A gyávaságnak ez az ára. Ha nem állok fel magamért, és nem tartok össze a velem egy sorson lévővel, akkor nem kell , hogy sírjak és szidjak mindenkit. Mentegetőzni, hogy " jajj, mert féltem az állásom " .. ha félek átmenni egy hídon, akkor nem jutok át a túloldalra, de nem kell szidnom a tervezőt, vagy azokat, akik átjutottak. Akkor féljenek csak, és türjenek, fúrják egymást és panaszkodjanak. Nekem ez a véleményem.
2013. ápr. 23. 17:54
 28/31 anonim ***** válasza:

"De miért nem mondjuk Lengyelországot vásárolja fel? :)))"

Mert a lengyelek nem olyan birkák, hogy vigyorogva és "nácizva" végignézzék! Ha ez tényleg így van mint ahogy a kérdés is szól akkor ez lehet az egyik oka.

Ha valaki figyelmesen megnézte a videót elég tisztán látható a forditásban ,hogy Lengyelország és Manhattan is meg lett említve.Lengyelország sokkal egységesebb vallásilag és genetikailag mint hazánk,sokkal inkább összefognak és nemzeti érzelmúbbek.Emlékezzünk csak a Solidarnosc mozgalomra.Nem véletlen lesz a zsidó kongresszus kis hazánk földjén,a világ médiái üvöltözni fogják a napirendi pontokat,mármint az un.aggasztó fasizálódás hazánkban,és ezellen persze tenni kell minden eszközzel.Nem csodálkoznék ha kiosztanák az ukázt a Jobbik betiltására,az Orbán kormány meg farokcsóválva tenne eleget

Nemsokára tele lesz minden moszatosokkal,meg rendőrökkel nehogy véletlen valaki is meg merjen mukkanni.Szegény Magyarországnak nincs sansza a vég meg van pecsételve.

2013. ápr. 23. 18:41
 29/31 anonim ***** válasza:

#29: Lengyelországot is fel akarják vásárolni, ha jól tudom... Szerintem ez összefoglalva egy nagy baromság. Az izraeli politikusok majd pont egy semmilyen európai kis országot akarnának felvásárolni? Akkor már miért nem mondjuk Montenegrót? Vagy Szlovéniát? Körülbelül ennyi realitása van ennek a kettőnek is. Meg ha a "fel akarnák vásárolni" Magyarországot, azt majd pont ország-világ színe előtt kijelentenék? Ez is csak arra jó, hogy "büdös zsidók, fúj"-olhassanak az emberek, akiknek ez jelenti a napuk fénypontját...

Próbáltam kulturáltan megfogalmazni, bár lehet, hogy néhol elszaladt velem a ló, nézzétek el nekem.

2013. ápr. 28. 20:31
 30/31 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nem a 29-esnek címeztem az első mondatomat, bocsánat.
2013. ápr. 28. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!