Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Izrael felvásárolja Magyarorsz...

Izrael felvásárolja Magyarországot?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=N9TCRf9pd8w

Ezen a linken látható egy videó, melyben Izrael elnöke, Simon Peresz 2007 októberében kijelenti, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot.

Ezzel kapcsolatban én annyit szeretnék megtudni, hogy ez miért nem volt téma a hazai médiumokban? Erre miért nem reagált érdemben az akkori, és miért nem reagál most a jelenlegi kormány? Ez tényleg ennyire nem érdekel senkit?

Kulturált, normális hangvételű válaszokat és lehetőleg hasonló mederben folyó vitákat várok. Köszönöm.

2013. ápr. 22. 19:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
48%
AZOK ADJÁK EL, AKIKET A MAGYAR VÁLASZTÓPOLGÁROK MEGVÁLASZTOTTAK ! ÉS MIÉRT? MERT KELL NEKIK EGY KIS APRÓPÉNZ .
2013. ápr. 22. 19:47
 12/31 A kérdező kommentje:

Kedves 9. Válaszoló!

A megoldás az összefogás lenne. De először is jó lenne megtudni, ki mit gondol ezzel a kijelentéssel kapcsolatban...

2013. ápr. 22. 19:47
 13/31 anonim ***** válasza:
36%

Felvásárolja? Felőlem tegye.

De miért nem mondjuk Lengyelországot vásárolja fel? :)))

2013. ápr. 22. 19:48
 14/31 anonim ***** válasza:
összefogás? szerintem pontosan te is tudod h ehhez egy csoda is kevés lenne
2013. ápr. 22. 19:49
 15/31 anonim ***** válasza:
35%
Kedves 10-es válaszoló : HA NEKED VAN FEGYVERED, HADSEREGED... STB. akkor hajrá,, már szaladhatsz is az árpádsávos zászlóddal Izrael ellen :) Nem értem mire vársz ??? :D
2013. ápr. 22. 19:52
 16/31 anonim ***** válasza:
11%
15.ös válasz! ott a pont. a magyar népben sosem volt nem hogy ÖSSZEFOGÁS, de ÖSSZETARTÁS sem ! és azt sem értem, hogy ki érzi itt magát full magyarnak??? - mármint származását illetően !!
2013. ápr. 22. 19:54
 17/31 A kérdező kommentje:

Kedves 12. Válaszoló!

Fején találtad a szöget. Közvetve persze mi is hibásak vagyunk.

Kedves 14. válaszoló!

Téged tényleg ennyire nem érdekel? Egyébként Lengyelország is elhangzik a felsorolásban.

Kedves 15. Válaszoló!

Lehet, hogy csoda kellene. De az is biztos, hogy ezt "jó páran" nem fogják hagyni...

2013. ápr. 22. 19:56
 18/31 anonim ***** válasza:
mondjuk pl.vonáék? kevésnek érzem
2013. ápr. 22. 19:58
 19/31 A kérdező kommentje:

Kedves 17. Válaszoló!

Ez csupán egy hamis rögeszme, amit belénk sulykoltak. Lehet, hogy most nem tűnik úgy, hogy van bennünk összetartás. Ennek megcáfolására elég csupán nagy vonalakban végigvennünk történelmünket.

A válaszod másik felére reagálva ha nincs "full magyar", akkor nincs sem "full német", sem "full angol"... Egyébként meg az magyar, aki magyarnak érzi magát. Ennyi.

2013. ápr. 22. 20:04
 20/31 A kérdező kommentje:

Kedves 19. Válaszoló!

Akár Vonáék, akár mások... Szerintem senki sem hagyná, hogy csak úgy elvegyék az otthonát. De ne menjünk ennyire messze, mindezt békés úton is meg lehet akadályozni.

2013. ápr. 22. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!