Az izsáki tragédiával kapcsolatban érdemes feltenni a kérdést, hogy hová fajult Magyarországon a közélet?
"Egy jóval kisebb súlyú eset miatt a 90-es évek közepe táján a közvélemény egészét sokkolta volna az esemény. Már a hírt meghallva gyülekeznének a Kossuth téren"
Akkoriban simán megvertek volna a rendőrök és senki nem panaszkodott volna, mert tudta, hogy megérdemli. Az utcán lepofozott az sem érdekelt senkit.
De nagyobb is volt a rend!!!!!4
Ha valaki bűncselekmény áldozata lesz Pl.: lopnak tőle, betörnek hozzá, az utcán leütik 2 fillérért! Csak gondolja magát bele mindenki - amit nap mint nap sok-sok ember átél-
Ezek alapján:
1. Ne legyél ideges, ne akard megverni, gyűlölni az elkövetőt - javarészt rezest - mert nem szabad.
2. Ne várd, hogy a rendőr segít és veled ért egyet, mert még csúnyán sem beszélhet az elkövetővel. Ha meg meri bilincselni kitalál valamit és feljelenti!!!
3. Ha véletlenül el is kapják és a rendőrség az ügyet átteszi a bíróságra - kézenfekvő bizonyítékokkal - ne várd, hogy a bíróság segít!!! Semmit nem kap az elkövető mert minden bizonyíték kétségbe vonható. Egy videófelvétel már nem bizonyíték!!! ( akkor mi??)
4. Ha véletlenül is ráhúzzák a vizes lepedőt, akkor is felfüggesztettet kap - rosszabb esetben fizetnie kell -, mert a bíróknak is ki van adva, hogy minél kevesebb legyen az elzárás!!!!
5. Az eljárás alatt szépen meglátogatnak, megfenyegetnek a rokonok, hogy mégsem láttál te semmit!!!
6. Ha lenne is tanúd, aki segít nem fog, mert senki nem akar tanúskodni!!!
7. Ennek tudatában ismét betörni, rabolni fognak, hiszen gyenge a törvény.
Kb. a 90-es évektől eddig jutottunk. Mi lesz ezután? Rendőrnek is már csak az megy, akinek kell a fizetés, mert más munka alig van.
ÉN MÉG MINDIG NEM ÉRTEM, HOGY A RENDŐRÖK MIÉRT VÉDIK AZ EMBEREKET ÉS EGYÁLTALÁN MIÉRT IS TUDJÁK MAGUKRA VENNI EGY-EGY BŰNÖZŐ TETTÉT!!!!
MINDENKI VÉDJE MEG MAGÁT!!! ÉN MEG TUDOM MAGAMAT VÉDENI!! A RENDŐRÖK IS MEG TUDNÁK TENNI, DE NINCS JOG A KEZÜKBEN. AKIK MEG FELETTÜK ÍTÉLKEZNEK FŐKÉNT VÉDJÉK MEG SAJÁT MAGUKAT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!