Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lenne érdemes Magyarorsz...

Miért lenne érdemes Magyarországnak harcolni (nyilván nem fegyverrel), az Eu ban vagy akár a világban?

Figyelt kérdés
A kérdés azért érdekes mert csak azt hallom mindig hogy ezért nem meg azért sem!
2013. márc. 23. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Mert nincs értelme, ha tudod hogy győztesen nem jöhetsz ki a háborúból. Az egészséges patriotizmus és nacionalizmus jó. Ki kell állni a magyar érdekekért, de normálisan nem úgy ahogy Orbánék csinálják. Nézd meg a franciákat példának okáért, mégsem szól senki nekik egy rossz szót sem, hogy védik az érdekeiket. Ami itt folyik az dilettantizmus a javából.
2013. márc. 23. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Értelme annak a harcnak van, ami most Bulgáriában folyik: a kapitalisták ellen. Vagy Fehéroroszországban a globalizáció ellen.

Ilyesmiért ÉRDEMES HARCOLNI. Nálunk is - bármivel.

Bár az is kétségtelen, hogy ilyesmiért nem fogsz kapni milliós zsoldot. Az a szakadt afgán pásztorokat hajkurászó, derék honvédeink kapják...

2013. márc. 23. 12:17
 3/6 A kérdező kommentje:

"Nézd meg a franciákat példának okáért, mégsem szól senki nekik egy rossz szót sem, hogy védik az érdekeiket. Ami itt folyik az dilettantizmus a javából.

Látod ezt nem érted!

A Franciák alapból sokkal de sokkal jobb helyzetben vannak a nemzeti ügyekben, az érdekeik érvényesítéséről jobb nem is beszélni.

Van mit behozni.

Csak tudod egy Szaniszlós esetbe a franciák ha kell akkor az egész világot melegebb égtájakra küldik vagy akár megfogalmazzák hogy akinek nem tetszik az fáradhat haza.

Orbán nem hogy túlságosan, de túl sekélyesen védi az érdekeinket. Sokkal 100× határozottabban kellene és 1000× erősebb kézzel, megalkuvást nem tűrően. Ahogy már 22 éven át kellett volna és nem így állnánk!

2013. márc. 23. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Szaniszlónak én sem adtam volna díjat, pedig magyar vagyok.
2013. márc. 23. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
A rasszizmus ellen.
2013. márc. 23. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
A munka nélküliség és az alacsony bérek ellen egyszere. Az Euban meg az ország érdekeiért persze ehhez tudni kéne aki harcol anak mi az ország érdeke pl ha meg adóztatnánk a külfőldi élelmiszereket hogy a magyar vegyék inkább elérnénk hogy drágábak legyenek az élelmiszerk és mé igyse lehetne kijőni a pénzből egy őngol lene. De szerintem a Fű legalizálásáért ke lehetne álni persze akadna elen érvek is.
2013. márc. 23. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!