Támogatod, hogy akik nem írják alá a rezsicsökkentési akciót, azoknak 10%-al nőjenek a költségeik?
Szerintem jó ötlet, aki ennyit nem bír megtenni a szipolyozó multik ellen, hogy jobban éljenek, azok fizessenek többet! Akár azokét is, akik aláírják :)
Mit gondolsz?
1. Minek gyűjtenek aláírást, ha már bevezették? Kicsit sem érzed, hogy palira vagy véve?
2. Akik nem írják alá, azok nem csupán a fát látják, hanem az erdőt is. Ha valaki elvesz tőlem 10 forintot, de "nagylelkűen" visszaad 5-öt, nem fogom nekik megköszönni.
3. A Fidesz nevében a 'd' betű annyit tesz, mint demokrata. Egy demokrata tiszteli a másik véleményét, akkor is, ha ellentmond. vagy lemaradtam valamikről, és mást jelent az a 'd'?
"Itt egy kis szösszenet! Érdemes elolvasni!! "
A Fidesz egyre undorítóbb módon tapos bele az ellenzékbe. Az mno a szokásos dumát hozza. Tele vele a padlás, meg a fideszes közmédia, ahol éjjel-nappal az adónkból kampányol magának a kormány.
Én aláírtam tegnap előtt. Itt élek Budapesten, és örömmel veszem észre, hogy még ebben a balliberális fertőben is rengeteg ember írja alá!
Amúgy meg mi ebben a nehéz? Név, cím, azt kb ennyi.
Ezt olyan nehéz??
"És ki az a félkegyelmű, aki ennek a kampánynak bedől?"
A kérdező, és még pár százezer békebirka.
Nekem aztán mindegy. Én örülök, hogy 10%-kal kevesebbet kell fizetnem, de ha ti ennek nem örültök...hát, furcsa, na :D
Sőt, 30% is lesz lehet, ennek sem örültök? Ennyire nem számít nektek, hogy mennyit fizettek? Fura. Azért remélem a többség örül ennek!
"Én örülök, hogy 10%-kal kevesebbet kell fizetnem, de ha ti ennek nem örültök...hát, furcsa, na :D"
Senki nem akadályoz meg a kis örömödben. Táncolj, énekelj, meg adj egy jó nagy puszit Orbánnak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!