Támogatod, hogy akik nem írják alá a rezsicsökkentési akciót, azoknak 10%-al nőjenek a költségeik?
Szerintem jó ötlet, aki ennyit nem bír megtenni a szipolyozó multik ellen, hogy jobban éljenek, azok fizessenek többet! Akár azokét is, akik aláírják :)
Mit gondolsz?
"Kérdező, ez meg a másik idiotizmus: idézed a kormány farának nyelve napilapot, aki nyilván leírja, hogy Bajnai Gordon, ha hatalomra kerül, szüzek vérében gázolna, gyerekeket rontana meg, kilenced meg tized adókat vetne ki azonnal, és még a lábát is eltörné az állampolgároknak... neked ez így hiteles?? Hát ennyi legyen a legnagyobb örömöd az életben.
Nem kérlek, Bajnai nem csinálna ilyeneket.
Egyszerűen ismét garantálná a profitot a multiknak arra hivatkozva hogy meggyengültek, miközben az adó Ft k ből csinálna egy hőszigetelés projektet, ami ugyan ma is meg van de nem baj. Szépen lassan a Máriapócsi szűz Máriát is eladná úgy könnyesen a nyugatnak, és kb 1millió tonna betonnal betonozná be a vadprivatizációs rablásokat hogy ne lehessen visszacsinálni. Kb az utolsó rozsdás szöget is eladná bagóért miután bebizonyítaná az általa létrehozott forráshiányos állapottal hogy az állam nem jó gazda.
Én azt támogatnám, ha végre eljutnánk oda, hogy nem akarjuk egymást megfojtani egy kanál vízben...
De jelenleg ott tartunk, hogy aki nem ért velünk egyet, az a legaljasabb féreg...
2:
"Bajnai Gordon beismerte, nem támogatja a rezsicsökkentést, vagyis esze ágában sincs a magyar emberek érdekei mellé állni."
Az elsőt jelentette ki Bajnai, a másodikat nem.
Az első állításból nem következik a második.
Nekem ez az egy mondat elég annak a megítéléséhez, aki fogalmazta.
Nincs miről beszélni tovább.
"Tényleg nem értelek titeket :D"
Erről itt senki nem tehet. Reklamálj ott, ahol gyártottak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!