Támogatod, hogy akik nem írják alá a rezsicsökkentési
akciót, azoknak 10%-al nőjenek a költségeik?
Figyelt kérdés
Szerintem jó ötlet, aki ennyit nem bír megtenni a szipolyozó multik ellen, hogy jobban éljenek, azok fizessenek többet! Akár azokét is, akik aláírják :)
"Kérdező, ez meg a másik idiotizmus: idézed a kormány farának nyelve napilapot, aki nyilván leírja, hogy Bajnai Gordon, ha hatalomra kerül, szüzek vérében gázolna, gyerekeket rontana meg, kilenced meg tized adókat vetne ki azonnal, és még a lábát is eltörné az állampolgároknak... neked ez így hiteles?? Hát ennyi legyen a legnagyobb örömöd az életben.
Nem kérlek, Bajnai nem csinálna ilyeneket.
Egyszerűen ismét garantálná a profitot a multiknak arra hivatkozva hogy meggyengültek, miközben az adó Ft k ből csinálna egy hőszigetelés projektet, ami ugyan ma is meg van de nem baj. Szépen lassan a Máriapócsi szűz Máriát is eladná úgy könnyesen a nyugatnak, és kb 1millió tonna betonnal betonozná be a vadprivatizációs rablásokat hogy ne lehessen visszacsinálni. Kb az utolsó rozsdás szöget is eladná bagóért miután bebizonyítaná az általa létrehozott forráshiányos állapottal hogy az állam nem jó gazda.
2013. ápr. 18. 18:52
12/46 A kérdező kommentje:
És azért kell aláírni, hogy még jobban biztosítsuk ezt az akciót.
2013. ápr. 18. 18:55
13/46 anonim válasza:
Mert az aztán olyan tök jó lesz, hogy aláírjam, és rákerüljek a Kubatov-listára. Köszönöm, nem kérek a Fidesz választói adatbázisából. Engem a politikusok hagyjanak békén.
2013. ápr. 18. 18:58
14/46 anonim válasza:
Én azt támogatnám, ha végre eljutnánk oda, hogy nem akarjuk egymást megfojtani egy kanál vízben...
De jelenleg ott tartunk, hogy aki nem ért velünk egyet, az a legaljasabb féreg...
2013. ápr. 18. 18:59
15/46 anonim válasza:
2:
"Bajnai Gordon beismerte, nem támogatja a rezsicsökkentést, vagyis esze ágában sincs a magyar emberek érdekei mellé állni."
Az elsőt jelentette ki Bajnai, a másodikat nem.
Az első állításból nem következik a második.
Nekem ez az egy mondat elég annak a megítéléséhez, aki fogalmazta.
Nincs miről beszélni tovább.
2013. ápr. 18. 19:03
16/46 anonim válasza:
Olvasd, kérdező, olvasd! Neked ennyire futotta... Te aláírnál bármit, amit elédteszek. Írd! Mi meg mosolygunk rajtad. Magunkon sajnos nem, mert mi, magyarok, nagyon sok éve nem éltünk ilyen rosszul, mint most. Alig ér valamit a pénzünk, már nem marad semmire hónap közepe után, hiába dolgozunk. Mélyponton az ország! De te örülj, olvass Magyar Nemzetet, és örvendezz, hogy halleluja, meg feltámadás, meg Magyaroszág száguld, mint a versenyautó, meg tündérmese... elnézném azt a mongol vigyort az arcodon, hogy hogy örvendezel, amikor aláírsz! De mi itt élünk, nekünk most rossz, és a gyerekeinknek is most rossz. Mert már pénzünk sincs. Már nem öltözünk, nem utazunk, de még azért eszünk. Te meg írj alá.
2013. ápr. 18. 19:27
17/46 anonim válasza:
múltkor csöngetett a fószer hogy írjam alá. mondom nem. erre néz, nagy gülü szemekkel milyen ember vagyok én, nem akaor rezsi csökkentést... (meg kell hagyni, sugárzott az értelem az arcából...)
2013. ápr. 18. 19:29
18/46 anonim válasza:
"Tényleg nem értelek titeket :D"
Erről itt senki nem tehet. Reklamálj ott, ahol gyártottak...
2013. ápr. 18. 19:46
19/46 anonim válasza:
Uramatyám!! Nem érti... mit nem értesz ezen?? Hát persze, hogy mindenkinek jó, ha csökken a rezsi!! Nekem is, neked is, mindenkinek!! Csak a szolgáltatónak nem, az meg majd megemeli a nagy cégeknek az árat, hogy behozza a kényszerajándékozást, mi meg majd drágábban veszünk mindent mindenhol. Mert te, idvezült vigyorral aláírtad! Mit nem értesz ezen?? Ha csökken, akkor csökken. Most például éppen csökken a benzinár! És holnap kiáll a pártod majd, hogy "Akarja Ön, hogy csökkenjenek a benzinárak?". A kis egyszerű odamegy, csorog a nyál a szájából és aláír, hogy köszönöm, igen!! Mert ha Bajnai kerülne hatalomra, akkor 800 forint lenne ám a benzin!! - mondja az ügynök. Egyszerű néz, jaj, hát a Bajnai visszahozná ám a gonsoz multikat, azok meg kivégeznének ám minket!! Na láttya, egyszerű ember, háá így teszünk mi magáért meg mindent! Köszönöm, nagyságos uraimék, az Isten fizesse meg! Így volt??? Neked mekkora lehet az agytérfogatod? csak úgy kb.... ?
2013. ápr. 18. 19:47
20/46 anonim válasza:
Kérdező, ha ül egy oszlopon tíz veréb és lelövünk egyet, akkor hány százaléka marad meg a verebeknek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!