Miért van ennyi elvakult jobboldali ember az országban?
Röviden...tömören...ANYÁD! Ha tetszik a jelen helyzet költözz Etiópiába, még 8-12 év ezzel a brigáddal és utolérjük őket...
Nekem ez elég indok mert egyes nyugdíjasokkal ellentétben még előttem az élet és szeretnék annak a lehetőségével foglalkozni, hogy esetleg itthon éljem le. Már most is necces a helyzet, de ha tovább romlik inkább költözök külföldre ahol a 21. századi körülmények közt élhetek és nem egy rakás válogatott balf@sz kormányoz.
Trianon és Kun Béla. Keresztényemberek ellen 19-ben elkövetett baloldali népirtás, kolhozokért, a beszolgáltatásokért, a szovjeteket kiszolgáló árulás véget, az 56-os sortűz, A 70-80-as években összeszedet adóság halmazért. A Bokros csomagért, 2004. december 5-ért, Gyurcsány gazdaságpolitikájáért, a október 23-i kardlapozásért és gumilövedékekért, a politikai foglyokért( 1919- 2...).
Mert 40 évig voltatok kormányon ellenzék nélkül és akkor is csak rákjárásban hallatunk (igaz nem ilyen gyorsan).
Nos én ezért szavazok a Jobbikra, mert Ő még egy esélyt sem kapott, hogy bizonyítson és máris eredményei vannak. Csengey Dénes könyvtár, Atilla Király Népfőiskola, Magyar Gárda Mozgalom, Nemzeti Egyletek.
Hajrá Jobbik!
Én így szeretlek!
"Apám van még MSZP támogató??? beszarok..."
"Aki az MSZP-re szavaz, az kimeríti a hazaárulás fogalmát."
Hiába próbáljátok sulykolni ezt, már egyre többen látják, hogy azért mondtok ilyeneket, hogy ne szavazzon senki, csak a jobboldaliak. De egyre több embernek van elege egyre jobban, és hiába hazudtok, egyre többen rá fognak jönni, hogy bármi jobb, mint a jobboldali pártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!