Miért van ennyi elvakult jobboldali ember az országban?
Figyelt kérdés
Semmi konkrétat nem tudnak felhozni a másik oldal ellen csak azt,hogy az MSZP:komcsi bagázs, a (nyugodjék békében) SZDSZ meg zsidóbérenc. Ennyik vagytok,az nem zavar titeket hogy a hőseitek ugyanúgy kiárusítják és szétlopják az országot, csak közben magyarságról papolnak?
azt hiszik hogy a jobbik meg a kéményseprő gárda bármit is tudna tenni....a terveiket elnézve még rosszabb lenne mint most
2009. szept. 24. 15:46
4/18 anonim válasza:
jól van akkor menny és szavazz az mszp-re
2009. szept. 24. 15:53
5/18 anonim válasza:
én sem szeretem a kéményseprőket, de ettől még nem az mszp-re fogok voksolni.
2009. szept. 24. 15:58
6/18 anonim válasza:
"Semmi konkrétat nem tudnak felhozni a másik oldal ellen" hát mindjárt be..arok. Ezért tart itt az ország, ahol tart, mert ilyen emberek vannak mint te. Na látod ezért van ilyen sok "elvakult" jobboldali ember.
2009. szept. 24. 16:07
7/18 anonim válasza:
Miért van ennyi elvakult baloldali/liberális ember ebben az országban?Komolyan mondom, van néhány nyugdíjas, akik meg is halnának az mszp-ért.
Ennyik vagyunk?Kicsit sem vagy lenéző.Na látod, ez az egyik legfőbb ok, amiért az MSZP az SZDSZ és az MDF is jutott.Az emberek lenézése, pökhendiség, nagyképűség.Én is csak az előttem szólóhoz tudok csatlakozni.Menj és szavazz az mszp-re.
2009. szept. 24. 16:10
8/18 anonim válasza:
Úgy látszik neked ez a több éves országrombolás, hetente 2-3 kiderülő korrupciós ügy, csaáls, lopás nem elég konkrét.Meg kell állapítanom hogy te vagy az elvakult.Úgyhogy aludjál szépen és máskor előbb keljél fel, hogy te itt elvakultságról beszélhess.
2009. szept. 24. 16:12
9/18 anonim válasza:
azért hogy legyen ellenzék a hülye kormányban akik nem engedik hogy újra kommunizmus legyen az országban, mint rég volt!
2009. szept. 24. 17:26
10/18 anonim válasza:
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni. MSZP??
Mi bajom vele? Csak néhány kulcs szó. Zuschlág és társai, Hagyó Miklós és a BKV, UD Zrt-s ügy, Terézvárosi panama.
"hazudtuk reggel délben meg este, és közben nem csináltunk semmit." "Elkurtuk."
Ja én még nem is említem a "nagyszerű" egészségügyi és egyéb reformot.
Vagy néhány programot, ami egy vagon pénzen dolgoztak ki ilyenek pl a 100 lépés, a köztisztáségi, a 48 pont, az új tulajdonosit....stb. És mi lett belőlük?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!