Miért kell aláírni egy már eldöntött dolgot (rezsicsökkentés)?
Azért, hogy tudják lobogtatni az aláírásokat, hogy a nép ez mellé állt.
Topic closed.
a bíróságok sajnos még mindig kommunista irányítás alatt vannak, teljesen népellenesek!
az egész bandát ki kellene rúgni, ugyanis a multikat képviselik, nem a népet!
hagyjuk már ezt, hogy adatot gyűjtenek. én jobbikosként is aláírtam az lmp-nek, hogy legyen újra 9 hónap a munkanélküli támogatás.
és ha mondjuk tudják hogy én fidesz, mszp szavazó vagyok, akkor mi van? semmi. hülyeség ez..
6/7. Te hülyeséget írsz! Amiért a Bíróság törvénytelennek találta a rezsi csökkentést, még nem kommunistákból áll.
Azért kell aláírni, hogy felmérjék, hányan és kik szavaznak majd rájuk. Meg a választások előtt ebből minél nagyobb propagandát akarnak csinálni.
a bíróság végrehajtotta a multik követelését, a multikat manapság pedig az neokommunisták képviselik, így megírták előre az ítéletet ezek az orbánfóbiások és népfóbiások!
azt hiszik, hogy ott ülnek a nagy bírósági székeken a zsíros kommunista fizetésükkel, hogy ők az istenek! de nem! ennek egyszer vége lesz!
28%-os:
Oké, de nem erről szól a kérdés!
Hanem, hogy MIÉRT kell aláírni egy olyan dolgot, amit az aláírók számától függetlenül ők döntenek el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!