Magyarországon "Separate but equal" rendszerre lenne szükség?
Ez az a rendszer amely az Egyesült Államokban volt a 19. századtól a 20. század közepéig.
Éppen 3 napja , amikor mentem haza villamossal ,arra lettem figyelmes a villamoson , hogy egy "dakota" terrorizál egy 17 év körüli kis hölgyet és erőszakoskodik vele.Odaléptem ,természetesen elkezdett ajvékolni ,a kis hölgy pedig segítséget kért.Persze a dakota fenyegetőzött rendőrséggel meg mindennel.Épp megállt a villamos ,majd egy határozott mozdulattal kilöktem ez erőszaktevő férfit az ajtón.
Ez nem egyszeri eset ,és nem mindenki olyan ,mint én , hogy segít.
Ezért , úgy gondolom hogy teljes elszeparálás szükséges , mint amilyen az Egyesült Államokban volt.Tehát egyenlő bánásmód de mégis elszeparálva.
Elkülönítve az iskolákban , tömegközlekedési eszközökben , illemhelyekben , várótermeknél ,mindenhol , ahol csak lehetséges.
Tehát teljes szegregáció.
Persze amelyik "dakota" bizonyít az átkerülhetne a másik rendszerbe.Lenne átjárhatóság.
"amelyik "dakota" bizonyít az átkerülhetne a másik rendszerbe"
Aha.
És mit tartasz elfogadható "bizonyítéknak"?
Elfogadható bizonyítéknak?
A hátterét ,hogy van-e munkahelye , milyen körülmények között él , követett-e el bűncselekményt.Majd felmérni a lakó környezetét , hogy mennyire civilizált.
A kérdés a dakotákról szól , ne térjünk el.
Ők nem alkalmasak , hogy teljesen deszegregált módon éljenek együtt az európaiakkal.
Az elkülönülés magától is megtörténik ,ha figyelitek.Nézzünk az ingatlanárakra egy pillanatra.
Például nem hiszem, hogy egy édesanya olyan intézménybe járatná a gyermekét ahol sok van ezekből.
"A nem cigány bűnözőkkel, alkoholistákkal, drogosokkal, gyilkosokkal mit csinálnál?"
Elvernénk, mint a lovat.
""egy határozott mozdulattal kilöktem ez erőszaktevő férfit az ajtón""
Ezzel lehet, hogy megváltozott a történelem :(
(Lehet, hogy családot alapítottak volna a 17 évessel, csak még a kis hölgy még kérette magát)
jól tetted, hogy megvédted a gyengébbet
a harc kimenetele sosem attól függ, hogy hány centi és hány kiló vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!