Mi a véleményetek az - egyre gyakoribb - összeesküvés elméletes és/vagy holokausztos és/vagy zsidó (zó) s kérdések alatt kialakuló vitákról? A fenti kérdésekről a kérdéseket feltevőkről, a kérdéseket megválaszolókról?
Bővebb információk a kérdésemhez:
- Általában jobboldali beálítottságú emberek teszik fel a fent említett kérdéseket.
- Választ nem várnak, inkább csak önigazolást.
- Ha nem nekik tetsző választ kapnak, lepontoznak.
- Az ilyen kérdések alatt általában megjelennek a kérdezőhöz hasonló beálítottságúak, akik szintén eszeveszettül pontoznak lefele.
A kérdést feltevők és a velük azonos nézeteket vallók esetében:
- Az érvek nem hatnak náluk, gyakran érvelés helyett személyeskedni kezdenek.
- Gyakran elhangzik, hogy akik nem értenek a fentiekkel együtt, azok a TV-ből tájékozódnak. Ez után általában küldenek egy linket kétes Youtube videókhoz, hogy inkább azokból okuljanak az egyet nem értők.
- Sokszor előhozzák a hazaáruló "kártyát" is.
- Rossz a helyesírásuk.
Üdv :)
Én leirom(nincs hosszú "i"-m) a véleményemet, mert az szerintem eltér az előttem szólottaktól.
Mivel egyre "okosabb" az emberi faj, igy a ki vagyok én, hol élek kérdéseinket egyre bonyolultabb válaszokkal lehetséges csak kielégiteni. Ilyen volt, hogy mi forgunk a nap köül, vagy a nap körülöttünk? - erre kiadták a bibliát.. Ezzel egy olyan elképzelést adtak a kezünkbe, ami valósnak tűnik, egyszerűen azért mert nem lehetett megcáfolni :D
Most hogy fejlődött a világ, és tudjuk még azt is, hogy mennyi napalm kell egy zsák szar felgyújtásához, sokkal inkább az olyan válasz nélküli kérdések foglalkoztatnak, mint például a becsületes ember miért szegény, mi volt szeptember 11én és még sorolhatnám.. Erre egy tökéletes 20. századbeli biblia... az összeesküvés elmélet :)
Persze vannak összeesküvések, meg titkok, de ezeket az ebben hivők ezerszereseire eltúlozzák.
Ebbőlis ki fog nőni az emberiség majd amikor eléri azt az értelmi szintet, hogy felfogja, hogy ez a mi világunkban lehetetlen, mert valóban kizámitható kbre, hogy mit cselekszünk, de még ahhoz hogy vajon otthon hagyjuk-e a kulcsunkat is tartozik annyi változó, amit a mai legfejlettebb számitógép sem tud kiszámolni, nem még annyi idő alatt, mig visszamegyünk érte. Az ebben hivők pedig azt mondják, hogy 7milliárd ember átlagos 60-70 évének összes mozzanatát irányitani tudja bárki, vagy bármi is..
DE
Ha még igaz is lenne az, hogy léteznek olyan emberek, akik erre képesek.. akkor azt mondom mindenkinek, hogy jobb behódolni nekik és nem agyalni azon, hogy mi történik körülöttünk és velünk, mert ennyi ésszel, hogy több milliárd embert sakkbábúként kezeljenek, előbb lehet rájuk bizni maguk mint saját magunkra
előző, az összeesküvés-elméletek elég nagy része beigazolódott már... csak utána mindenki úgy volt vele hogy hát persze, ezt mindenki tudja, ez így volt/így van.
csak hogy párat említsek:
- mafia
- amerika dolgai (pl: tudta hogy nincs is irakban tömegpusztítófegyver, ezt az indokot csak kitalálta)
- korrupt politikusok (pl: öszödi beszéd)
- bilderberg csoport, meg az ehhez hasonló titkos társaságok
- sőt, volt egy híresé vált tanulmány is amit nemrég csináltak, hogy a világ multicégei meg a pénz túlnyomó része csak néhány ember kezében összpontosul.
Lám, lám, volt, aki itt sem tudta megállni az összeesküvéselmélet, a zsidózás propagálását.
Azért mondom ilyen határozottan, mert én pl nem voltam lusta utánanézni, mi is a helyzet a holkauszt "kémiai cáfolatával" és megállapítottam, hogy ezek valóban bizonyítjákák, hogy igaz a kémia. Mást viszont nem.
Vagyis a következtetéseik baromságok ( részletesen megtalálod a gyk-n, többször is beírtam ).
Viszont tegnap 00:36 -os holotagadó biztos benne, hogy aki ezeket a marhaságokat lemarházza, annak nincs rálátása, vagy "számára feldolgozhatatlan adathalmazokat talált".
( Hab a tortán, hogy a szóbanforgó "mérnökök" egyike nemhogy mérnök nem volt, de semmiféle mûszaki képesítéssel nem rendelkezett. )
Szóval van még mit fejlõdni. :)
Van bizony, először pl szöveget kellene érteni. Direkt írtam, hogy nem tudom sem az állítást, sem az ellenállítást elfogadni, mert nincs rálátásom.
Ebből lettem holokauszt-tagadó (csak hogy értsd: lehet, hogy volt, lehet, hogy úgy volt, lehet hogy nem vagy nem úgy volt - de nem is érdekel, hogy melyik tábornak van igaza).
Szintén előző vagyok: egyébként nem tudom melyik mérnökre mondod, hogy nem mérnök volt (nem hiszem, hogy mindet ismered aki ott járt).
Én ismerek egyet, beszéltem vele személyesen (bár lehet, hogy nem mérnök volt, a papírját nem kértem el róla) és ő azt állította, hogy nem lehetett úgy, ahogy mondták. Mielőtt most is holotagadónak bélyegeznél: az állítását sem fogadtam el abszolút igazságnak, tehát NEM tagadom a holokausztot (lehet, hogy az illetőnek igaza van, de az is feltételezhető, hogy nem értette, rosszul tudta vagy egyszerűen csak hazudott azért, hogy egy számára elfogadhatóbb világképpel éljen tovább - illetve akár az is lehet, hogy még műszaki képesítése sincs :-)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!