Miért nincs az 1241-1242-es magyarországi tatárjárásnak emléknapja? Miért nem emlékeztetik a mongol népet erre a szörnyűségre?
"És ha azt mondom, hogy zsidó vagyok? Csak szeretem Magyarországot, mert ez a hazám? Akkor mi vagyok? :D"
Akkor meg egy lúzer lennél, aki gúnyolódik saját őseinek pusztulásán. Nyilvánvalóan nem vagy zsidó. Ez pontosan lejön a kérdésedből is.
Nem gúnyolódok, egy szóval nem említettem meg őket. Ti hoztátok fel. Ja és egyből nekem esik mindenki, hogy én nácifasiszta vagyok, meg ilyen-olyan. Holott a kérdésnek semmi köze hozzá.
Nem gúnyolódok senkin, ezt ti magyarázzátok bele. Szerintem a magyar történelemnek ez egy elég jelentős pontja volt, ami miatt a magyar lakosság jó része kipusztult és illő lenne egy emléknapot tartani neki, úgy gondolom.
Csak nem itt is 68%-os?
"Másrészt a tatárjárásnak nincsenek nosztalgikus követői, ennél fogva semmi esélye annak, hogy egyszer megismétlődjön."
- Ahogyan más népirtások megismétlődésétől is csak egy szűkre szabott csoport tart, nulla realitással.
De a török hódoltságnak van. Lásd az új török sorozatot, Szulejmán. Na akkor?:)
Oké, de akkor Te is fizess kárpótlást az avaroknak, morváknak, besenyőknek, stb...
De mondhatnám a kalandozásaink alatt végzett mészárlásokat is a németeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!