Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért létezhet egy ilyen...

Miért létezhet egy ilyen szennytársaság, mint a TASZ?

Figyelt kérdés
A Társaság a Szabadságjogokért szervezetre gondolok. Magukat előadják nagy jogvédőnek, de folyamatosan csak akkor lépnek, ha a cigányokat éri valami vélt megkülönböztetés. Ha a magyarokat, akkor meg mélyen kussolnak. Miért létezhet? Fel kellett volna régen oszlatni.

2013. ápr. 6. 11:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
7%

Egy barátom lakik olyan faluba , ahol már bevonult a magyar gárda.

A magyar emberek megváltónak tekintették őket , és miután elmentek , kb 2 hónapig nyugi volt a faluban.Azután meg kezdődött elölről minden.

Szóval , szükség van a magyar gárdára és a hasonló szervezetekre.

Aki szerint nincs , az vagy valami hermetikusan elzárt helyen él vagy egy igen jó környéken.

A közbiztonság 0 ,a rendőrök meg le vannak korlátozva teljesen , ha meg csinál valamit a rendőr akkor az állásával is játszhat , mert jönnek az ilyen szennyek , mint a TASZ.

2013. ápr. 6. 12:57
 22/25 anonim ***** válasza:
9%

Itt egy cikk ahogy a TASZ védi a drága szeretett "megélhetési" bűnözőit.

[link]

Én láttam hogy bántak a rendőrök velük , szerintem korrektek voltak.Nem ütötték vágták őket, pedig azt kellett volna.

2013. ápr. 6. 13:07
 23/25 Dick Esmen ***** válasza:
48%
Mert megengedik a törvények.
2013. ápr. 6. 14:53
 24/25 anonim ***** válasza:
94%

Tessék, a mélymagyar bűnözőket is védik:

[link]

2013. ápr. 9. 18:22
 25/25 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy mélymagyar bűnöző? Egy motoros felvonulás már bűnözés? Szerintem keresd fel a rabbid, hátha tud tanácsot adni a hülyeségedre..
2013. ápr. 17. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!