Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Létezhet ilyen ember?

Létezhet ilyen ember?

Figyelt kérdés

A baloldal nekem túl liberális, a jobboldal meg túl radikális!

(Ja és légyszíves ne rögtön személyeskedésbe menjen át :-) köszi)

2010. jún. 18. 22:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Azt hiszem, én lennék a te embered. Nem vagyok se túl liberális, se túl radikális. Nem is szavaztam legutóbb senkire. Lehet hozzám csatlakozni.
2010. jún. 18. 22:48
 2/15 A kérdező kommentje:
Én sem szavaztam senkire, bár ezt nem dicsekvésképpen modnom, hanem egyszerűen nem tudom a világnézetemet pártokba belegyömöszölni! Na de akkor nem csak én vagyok így! :-)
2010. jún. 18. 22:49
 3/15 anonim ***** válasza:
10%
Milyen szempontból túl liberális a baloldal?És mitől radikális a jobb?Szerintem azt se tudod miről írsz..
2010. jún. 18. 22:50
 4/15 A kérdező kommentje:
sztem ha ezt megkérdezted, te se nagyon tudod miről beszélsz...:)
2010. jún. 18. 22:52
 5/15 A kérdező kommentje:
nem hiába írtam bele, hogy NEKEM!
2010. jún. 18. 22:53
 6/15 anonim ***** válasza:
36%
Én is így vagyok ezzel. A gazdaságban, szórakozásban liberális vagyok, a családi dolgokban konzervatív. A jogi dolgokban vannak radikális nézeteim.
2010. jún. 18. 22:54
 7/15 anonim ***** válasza:
Túl liberális mondjuk a hagyományos erkölcs szétzilálásában (meleg ügyek, a korrupció intézményesítése stb.), a jobb oldal meg túl radikális mondjuk a folytonos hazaárulózásban, a leszámolás állandó hangoztatásában, abban, hogy Orbán szerint forradalom van (ezért mindenkit ki kell rúgni, teszem hozzá).
2010. jún. 18. 22:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor írd le,hogy NEKED milyen szempontból túl liberális a bal..
2010. jún. 18. 22:55
 9/15 A kérdező kommentje:
na én főleg a gazdaságban nem vagyok liberális!
2010. jún. 18. 22:56
 10/15 A kérdező kommentje:

a családi dolgokban meg nem merném magamra azt mondnai h vérbeli konzervatív vagyok!

A joghoz meg nem tartom magam nagyon képzettnek!

2010. jún. 18. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!