Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Észrevettétek ti is, hogy a...

Észrevettétek ti is, hogy a Jobbik szinte csak akkor szerepel a híradókban, amikor negatív színben kell feltüntetni őket?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
A videó amúgy nem 2007-es, hanem egészen pontosan 2008. október 23-án készült. Nem kötekedni akarok, csak a pontosság kedvéért. Na meg nem mellesleg, nem én vagyok a tájékozatlan ;)
2013. ápr. 7. 00:52
 52/76 anonim ***** válasza:
33%

"e ha tényleg viccnek szánta, akkor szerinted a programját komolyan gondolja? Te egy ilyen komolytalan embert támogatsz?"

Ez nem Vona Gábor, hanem a Jobbik programja. Gondolom ezzel mindent elmondtam.

2013. ápr. 7. 00:53
 53/76 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat, akkor 2008-as, elnézést. A Jobbik programját kevésbé ismered, szóval szerintem eléggé tájékozatlan vagy ;)
2013. ápr. 7. 00:54
 54/76 anonim ***** válasza:
45%

"Nem éppen ez a kiegyensúlyozott tájékoztatás. Sok adón "véletlenül" elfelejtik közölni a Jobbik álláspontját egy adott témával kapcsolatban. Tudom, ez nektek nem baj, de ezek egy állítólag demokratikus országban nem így működnek."

Te kéred számon a demokráciát, miközben egy nem demokratikus pártot támogatsz? Na, ezt hívják álszentnek.

2013. ápr. 7. 00:54
 55/76 anonim ***** válasza:
50%

"Lejjebb leírtam libsi barátom a lényeget, olvasd el :)"

Fentebb említettem, hogy nem vagyok liberális. Persze egy mezei szélsőjobbos tininek ez magas feladat.

2013. ápr. 7. 00:55
 56/76 Joe Makepeace ***** válasza:
Nem tudom miért tornáztok ezen a Jobbik témán! Egyrészt semmi politikai jelentőségük és súlyuk nincs szerencsére (amúgy a parlamentben sem csináltak semmit három kemény év alatt), (ami jobb is)!!! A lóvé volt nekik a lényeg, azt felmarkolják, aztán nem nagyon terjesztik az elcs**ett nézeteiket, csak a kocsmában sörözés közben, mert tudják hogy repülnének az országházból! Egyébként, nem tudom feltűnt-e annak idején a MIÉP-et is 1 ciklus után kihajintották a parlamentből, az MNSZ annak idején be sem jutott (pedig azokon legalább lehetett jókat röhögni, mert látszott rajtuk hogy ezt a sok gyűlölködő baromságot még ők sem hiszik komolyan), erre a Szabó Albi visszament "nyomorogni" Ausztráliába, ahonnan idejött! A Jobbikot sem fogják hagyni túl sokat ugrálni, mint ahogyan a másik oldalon sincs esélye a Munkáspártoknak, meg az MSZMP-nek ha észrevettétek volna! Nem véletlen...! Ráadásul a vicc az, hogy még a Fidesz sem ereszkedik le a Jobbik szintjére, mert többet utasítja, és teszi őket helyre alap(!) dolgokban a Viktor(!) mint ők a Fideszt...
2013. ápr. 7. 00:55
 57/76 anonim ***** válasza:
37%
Ebben nem érezted a csavart? Az az álszent, hogy a Jobbiktól féltitek a demokráciát, holott a mostani rendszer például ezzel a lépésével nem demokratikus..te jó ég..
2013. ápr. 7. 00:56
 58/76 anonim ***** válasza:

"Ez nem Vona Gábor, hanem a Jobbik programja."

Vona Gábor meg véletlenül a párt elnöke és miniszterelnök jelöltje. Neki akkor biztosan saját, a Jobbiktól független programja van :)

2013. ápr. 7. 00:57
 59/76 anonim ***** válasza:
69%

Azért hajtja végre a Fidesz a Jobbik programjának bizonyos pontjait?

[link]

És bent lesz a parlamentben, és előbb-utóbb nagyobb súllyal.

2013. ápr. 7. 00:58
 60/76 anonim ***** válasza:
33%

"Vona Gábor meg véletlenül a párt elnöke és miniszterelnök jelöltje. Neki akkor biztosan saját, a Jobbiktól független programja van :)"

Most muszáj mindent elmagyarázni, mint egy 5 éves gyereknek? A programot nem egyedül Vona Gábor írta. Erre utaltam...

2013. ápr. 7. 00:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!