Szerintetek ezek az "ellentüntetők" egyáltalán tudják hogy mi ellen tiltakoznak?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K0_6n..
Nagyon szép kis bagázs gyűlt össze, de vajon sejtik azt hogy nagyon nagy valószínűséggel nem egy olyan politikus van a Parlamentben aki egyáltalán nem a mi vagy az éppen az ŐK!! (ellentüntetők) érdekeit szolgálják. Ezek az emberek szoktak vajon gondolkodni? Vagy csak bambán megeszik azt a sok szennyet amit a média tol az arcukba?
Fogalmuk nincs.
De megmondják nekik hogy mit kell hinni!
Én győri lakos vagyok , ott voltam a képviselő úr fórumán.
Nagyon érdekes dolgokat mondott.
Az "ellentüntetőket" meg úgy hozták ide külön buszokkal , nem is győriek ,a győri embereknek eszükbe nem jutott volna kiállni oda sheriffnek.
Egyébként könnyű megszervezni ilyen tüntetést , valamelyik képviselő beledug 1000-2000 forintot a kabátzsebbe , ad 1 táblát a kezükbe és kész a tüntető.
A Fidesz-MSZP-Gyurcsány nagykoalíció szokása hogy busszal hoz lefizetett tüntetőket.
Ja , igen és telt házas buli volt a fórum.
Én sem hittem hogy ennyien lesznek.
hogy te milyen naiv vagy ... a politikusnál nincs olyan, hogy az ország érdeke, vagy másik országé ... egy érdek létezik, a sajátja ... mindegy, hogy milyen köntösbe csomagolja
az a kisebbik bűnös, aki a saját érdekét csak olyan szinten képviseli, hogy fizetett politikus maradhasson, és ne kelljen érdemi munkát végeznie az életben, ne kelljen a megélhetésért megküzdenie
a nagyobbik bűnös aki a gazdagságra utazik mind saját, mind a holdudvara érdekében, és itt nem kérdés, hogy mennyire áll jobbra, vagy balra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!