Észrevettétek ti is, hogy a Jobbik szinte csak akkor szerepel a híradókban, amikor negatív színben kell feltüntetni őket?
Kedves kérdező!
A Jobbik sorra nyeri a pereket a TV2 és az RTL ellen, mivel az ő véleményüket soha, vagy nagyon elenyészően adják le.(Kiegyenlítetlen tájékoztatás.)
Úgy kerültek be a parlamentbe, hogy nem adták le az eredeti kampányfilmüket sehol, még rádióban sem.Csak úgy adták le, hogy semmit nem lehetett belőle érteni, mert "kifütyülték".
Kérdem én az elvakult, Jobbikot szidó birkáktól: Nem érdekes nektek ez egy kicsit?Nem látjátok a fától az erdőt?
Nem vagyok jobbikos, de pl. akkor is szerepelt a jobbik a TVben, amikot volt ez a nagy havazás és a gárdisták is ástak.
Ez pl nekem szimpatikus volt.
És észrevetted hogy a Kuruc.info-n csak akkor szerepel az összes többi párt, ha rossz színben kell őket feltüntetni?
Na ugye.. Egyik se jobb a másiknál..
"Mond meg , hogy mi való Európába?
A mecsetek?"
Kérdezd meg Vona Gábort!
"Hiába szavaztok le, igaz amit írtam. Ha a média támadja, akkor csak jók lehetnek nekünk."
Mit sipákolsz a 81%-oddal? Ha 19% nem ért veled egyet, az is a zsidók műve?
Az a vicc az egészben, hogy azok a harcos liberálisok, akik itt szidják a Jobbikot, hogy nem való Európába, meg tönkre tennék az országot, ő nekik fogalmuk sincs a Jobbik programjáról, csak pofáznak. Megkérdezett tőlük, hogy "miért menne tönkre gazdaságilag az ország a Jobbik alatt?" Erre nagyjából annyi a válasz, hogy "Hitler..náci..zsidók deportálása". Szóval fingjuk sincs a Jobbik programjáról, csak hajtogatják ezt.
A másik pedig az, hogy én a liberálisok helyébe kisebb pofával beszélnék, mert jelenleg már frakciójuk sincs, és amikor még volt, 16 képviselőjük volt bent. 855 ezer ember szavazott a Jobbikra, ti meg 400 ezret sem tudtatok összeszedni, és ti mondjátok, hogy mi hova való? Az SZDSZ is eltűnt már, helyesen. Bajnai is csak azért fog bejutni, mert sztárolja a média, folyamatosan róluk van szó. A Jobbik úgy érte el ezt, hogy valóban negatív képként jelenik meg a médiában, és a kampányvideójukat sem játszották nagyjából sehol. (Az LMP is ezért került be a parlamentbe, mert sztárolta a média, előtte 1 évvel az EP választáson nullák voltak).
Szóval kisebb mellénnyel liberálisok, hiszen jelenleg ti a parlamentben 16(!) vagytok a 386-ból. És ennek ellenére akkora szátok van, mintha 10 millió főt tennétek ki. Fogadjátok el végre, hogy a Jobbik van és lesz, és erősödik. A megmaradt liberális pártok pedig lassan mennek az SZDSZ után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!