Tényleg ilyen sokan szavaznának megint a Fideszre?
az akik esetleg megutálták a fideszt, azok úgy sem szavaznak a komcsikra (mszp, lmp, együtt 2014) féle kommunistákra, mert érzik, hogy ezeknél a komcsiknál rosszabb nincs!és jól látják!
az ellenzék maga a sátán!
Én sem tudom, kire szavaznék, azt tudom, hogy kire nem :)
Nem játszik: jobbik, mszp és összes csatolmányai, munkáspárt. Ha az LMP-ből esetleg lesz valami értelmes dolog (egy év alatt még esetleg kialakulhat), akkor az. Ha nem, akkor fidesz. De legjobb lenne, ha alakulna valami új - számomra normális - párt, mert a fideszre sem szívesen szavaznék.
Én sem ismerek olyat aki a Fideszre akarna szavazni, kivéve a politikusokat és hozzátartozóikat.
Nem baj az ha ezt hozza ki a közvéleménykutatás, majd az x-ek eldöntik a kérdést.
"LMP-ből esetleg lesz valami értelmes dolog (egy év alatt még esetleg kialakulhat), akkor az."
Tisztába vagy azzal hogy ha az LMP nyerne elhatalmasodna a szcientológia fertö!?
Már ne is haragudj, neked akit előszőr láttak, miért mondanák el, hogy kire fognak szavazni ? Lehet szímpatikus nekik, csak mivel a kormánypárt mindíg népszerűtlen, ez így volt mindíg ezért letagadják.
Nyugodtan hihetsz a közvéleménykutatóknak, ha mindben vezet a FIDESZ toronymagasan, akkor szimpatizálnak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!