Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legfrissebb közvélemény...

A legfrissebb közvélemény kutatás szerint is kevés a baloldal a kormányváltáshoz, mit szóltok hozzá? Miért ilyen nagy még mindig a jobboldal támogatottsága, mikor mindenhol Viktort szidják?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 3. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

Ha a kormány teljesítményét a többi hasonló adottságú európai ország helyzetével hasonlítjuk össze, nem olyan rossz a kép. A baloldalnak 8 év alatt még ennyi sem sikerült.

Brüsszel és a kontár liberálisok szerint (az IMF meg a hitelminősítők szakértő támogatásával) tartsuk a 3 % alatti hiányt, legyen gazdasági növekedés, csökkentsük az adókat, támogassuk a bankokat. Sajnos az Orbán kormány képtelen valamennyi kritériumnak megfelelni. Bezzeg a többi ország aki követte az IMF iránymutatását már szárnyal. Vagy mégsem ?

A közvélemény kutatások szerint vannak még olyanok az országban akik nem dőlnek be a liberális gazdasági csoda ígéretének, és nem akarják ismét kipróbálni hogy mire képes a baloldal ha hatalomra kerül.

2013. ápr. 3. 22:19
 12/17 anonim ***** válasza:
35%

"Ha a nyugat is másolja Orbánt, én miért ne válasszam meg ismét?"

a Trabant és Laborgini az ugyanaz. nyilván.

Ha nem nől (olyan gyorsan) az államadósságunk, amivel megkockáztatjuk a gyermekeink jövőjét, miért ne szavazzak rá?

nyugdíjrendszer?

Ha végre van egy kormány, amelyik nyit kelet felé, és nem csak nyugat felé, miért ne válasszam meg?

Nabucco, Kék Áramlat, rémlik valami?

"...hitelek nélkül akarja helyrehozni a gazdaságot..."

az állampapír az szerinted mi?

2013. ápr. 3. 22:21
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

Tök mindegy ki van kormányon egy ami biztos az az hogy nincs INGYENEBÉD.

Amit a bal oldal osztogatott és jótékonykodott annak az árát és nagy világmegváltó projektjeik (alagút ahol nincs is hegy , völgyhíd a lankák fölé stb) árát most fizetjük KAMATOSTUL.

Nem tudom ki ,hogy van vele de ha egyszer hazudik valaki nekem, azután már nem annyira érdekel miről beszél, vagy miket ígér.

Te megbíznád e még egyszer azt a mestert aki nemcsak,hogy rossz munkát végzett hanem még kárt is okozott.

Ha mindenki olyan hibaszázalékkal dolgozna mint a baloldali politikusok az éhhalál pusztítana itt .

Még a földbe ásott sárkunyhók is összedőlnének ha olyan szakértelemmel készítenék őket amilyen hozzáértéssel kormányoztak 8 évig a delikvensek.

2013. ápr. 3. 22:46
 14/17 anonim ***** válasza:
28%

"Ha a nyugat is másolja Orbánt, én miért ne válasszam meg ismét?"

a Trabant és Laborgini az ugyanaz. nyilván.

Miért gondolod azt, h az egyik Trabant, a másik meg Lamborghini? Egyébként tényleg "érdekes", hogy számos Orbán-intézkedést ők is beiktattak, miután mindenféle diktátornak, stb mondták el.

Bár akkor igazad van, a lambó -trabi hasonlat megállja a helyét, mert a Lamborghini az Orbán, a trabant meg a nyugati állam (a nyugati európai országok mellesleg sokkal jobban el vannak adósoldva, nézz utánna, csak ott még nem borult ennyire a bili - ennyit számít a spekuláció)

"Ha nem nől (olyan gyorsan) az államadósságunk, amivel megkockáztatjuk a gyermekeink jövőjét, miért ne szavazzak rá?"

nyugdíjrendszer?

Nem a nyugdíj-kiaádsok jelentik a legnagyobb problémát, hanem a külföldi IMF-hitelek, meg a tehetetlenség, az, hogy a hozzád hasonlók csak nyavalyognak, ahelyett, hogy javaslatokat tegyenek a kormányok felé különböző fórumokon keresztül a változtatásokra. Tudod egy országban minél nagyobb a civil képviselet aránya, annál jobban mennek a dolgok. Magyarország szabad, minden adott ehhez, kivétel, hogy az emberek inkább rinyálnak és ujjal mutogatnak.

Egyébként az nagyon jó, hogy a Fidesz alapvetően, amíg lehet elzárkózik az újabb hitelektől, meg kell próbálni folytatni, és máshogy felpörgetni a gazdaságot.

"Ha végre van egy kormány, amelyik nyit kelet felé, és nem csak nyugat felé, miért ne válasszam meg?"

Nabucco, Kék Áramlat, rémlik valami?

Igen, abból írtam egy szemináriumi dolgozatot, és van fogalmad róla, hogy mekkora piac a kelet? Pl a vízhiányos arab területek, amelyre már az Orbán óta vizet szállítunk (Szaúd-Arábia)? vagy a végtelen Oroszo? Vagy Kína a magyar termékeknek? (számos magyar terméket piacra dobtak már ott is, pl a túró rudit is, szted ez mekkora hasznot hoz a magyar vállalatoknak?)

"...hitelek nélkül akarja helyrehozni a gazdaságot..."

az állampapír az szerinted mi?"

Az IMF szerinted mi?

2013. ápr. 3. 23:24
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Jövőre is kevés lesz az összes ellenzék a leváltáshoz. Pont. De az legalább egy nagy pofon lesz összes léhűtőnek, amiért még egy ilyen kis pukkancsot sem tudnak leváltani, mert fontosabb a saját hatalmuk, mint hogy összefogjanak. Méghogy Orbán a hatalom-mániás...
2013. ápr. 3. 23:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha itt hatalommániáról beszélünk akkor körül lehet nézni ki milyen eszközöket nem rest felhasználni a hatalom vissza szerzése érdekében. Kész hazaárulás amit a baloldal művel, pedig miattuk tart itt az ország. Ezt nem csak a kormányzásuk 8 évé alatt érték el, hanem most is csak gáncsoskodnak. A sokat emlegetett forint nem csak a kormány kijelentéseitől gyengült és az ország megítélése az ő külföldi propagandájuk miatt lett ilyen rossz. Talán ezért nem akar rájuk szavazni senki!
2013. ápr. 4. 16:53
 17/17 terményes ***** válasza:

... Hól van az a " mindenhol " mert én 23.-án nem láttam a

békemenet elejét sem végét...

( A szkeptikusoknak : ) .... Tudom.Nem pártrendezvény volt.Mégis sok FIDESZ szimpatizánssal találkoztam.

Tavaly sem az volt.Aki ott volt mégis kiálthatta ,és halhatta : VIKTOR...VIKTOR !

Persze vannak akiknek semmien kormány nem jó. Se jobb se

ball. 44 év után ezt mindenki kimindhatja.

Ennek örüljünk !

2013. okt. 26. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!