Mi lehet az oka, hogy a Fidesz-KDNP most ilyen nagymértékben tudta növelni a szavazótáborát?
Én azt nem értem, hogy a szegényebb réteg miért tart ki a Fidesz mellett? Szinte minden megmozdulása a gazdagoknak kedvez.
Olyan ez a 10%, mint az üzletekben. Előbb megemelünk, elvonunk mindent, úgy 305 értékben. majd a választások előtt adunk egy keveset. Igaz, hogy a 27%- os ÁFA miatt sokkal többet hagysz ott a közértben, de az nem érdekes.
Előbb elvonták a gázártámogatást, most meg adnak 10%-ot. Éljen! Az, hogy a Rózsadombon a 10 % majdnem annyi, mint egy minimálbér, az nem érdekes, A pór nép örül a vezető által adott 10%-nyi 2500 forintnak is. Nem baj! Jelszavakkal lehet úgy is választást nyerni.
Ez is csak azt mutatja, hogy jól csinálják a dolgokat. Persze vannak bírálók, akik távol kerültek a zsírosbödöntől, de ez legyen az ő problémájuk. Volt 8 évük lopni. Most "mi" jövünk!
</sarcasm>
"10%-os rezsicsökkentés"
Na igen ebből én például nem érzek semmit, viszont abból, hogy elvették a délutános pótlékomból 4 órát, és nem kapok csak este 6 után, valamint csökkentették a cafetériámat 40ezerrel, ezeket mind-mind nevezhetjük fejlődésnek. Vicc az egész. Adnak 10%-ot miközben elvesznek 20-at....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!