Az időseknél hogyhogy nagy divat lett ez a jobboldaliság?
10 éve még "jaj a szocik ,áldott jó emberek"
Most meg , "a rohadt vörös patkányok"
Főleg Fidesz támogatók lettek de akad néhány Jobbikos is.
Felénk nem jobboldaliak az idősök. Csak azok, akik nagyon templomba járók. Ők a papjainak hisznek, hogy a Fideszre kell szavazni, ha nem akarnak a pokolra jutni.
De a szomszédaim többsége nem akar szavazni senkire.
Én is a Jobbikra szavazok majd.
Nem vagyok az a típus aki mindenhova árpádsávot ragasztgat meg egyéb jelképeket ,de egyszerűen nem találok más alternatívát , nincs más , csak a Jobbik.
Legutóbb a Fideszre szavaztam.
Már csak azért is a Jobbikra fogok , mert így csökkentem az esélyét hogy 2/3 legyen a Fidesznek.
Biztos azért szavaznak rájuk, mert megunták, hogy a cigányság tizedeli őket. Nálunk az öregeket rabolják ki folyton, mert ők nem tudják megvédni úgy magukat mint egy fiatal, még elfutni sem tudnak.
"Nekik legalább van programjuk a divatnácik meg csak zsidóznak cigányoznak, meg közhelyeket puffogtatnak. Persze a sok értelmileg korlátoltnak ez is elég."
Jobbiknak is van programja. És nem cigányoznak, cigány bűnözésről beszélnek. Többet foglalkoznak a cigánysággal mint a balosok az biztos, nem csak pénzelik őket, és nem úgy tesznek mintha nem is létezne cigányság. Hanem tesznek is érte, hogy legyen változás. Ne írjunk butaságokat hiszen tudjátok, a nem tudás nem mentesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!