Miért nem jó az, hogy próbál nem úgy táncolni ahogy az IMF vagy a német mondja? Tudom jól, hogy vannak neki is "kamu" dumái, de azért tényleg igyekszik önállóságra, mármint ami Magyarországot illeti. Az tény, hogy így nem szerez túl sok barátot, de ahogy mondják, a barátok viszik az embert a rosszba. Mire jó az nekünk ha nyaljuk a nyugat seggét, hogy amit már felemésztettek (szart) elénk dobják? Mik vagyunk mi? Kutyák? Miért nem húzza ki mindenki a TV-t és ne a szar agymosott műsorokat nézzék, hanem mutassa meg az átlagember is, hogy bennük még van tartás...nem adhatnak bármit elejükbe. Nem tudom eldönteni, hogy a szavazókkal vagy a szavazottakkal van a gond.
Amúgy meg bocsi, te kezdtél személyeskedni, és a magas horogkeresztes lovadról leszólni, mondván, nem értek a pénzvilághoz. Tessék, magyarázd el, hogy működik a pénzvilág, érdeklődve olvasom.
2013. márc. 31. 15:03
22/28 anonim válasza:
"de azt nem tanították meg neked az egyetemen, hogy egyéni következtetéseket egy adatsor alapján le tud vonni .."
Hol volt itt szó bármilyen adatsorról? És milyen alapon fikázol te is ismeretlenül? A kérdező elkezdett velem kötekedni, én pedig szerényen megjegyeztem a tényt. Undorító a személyeskedésed, a kérdezővel együtt.
2013. márc. 31. 15:05
23/28 anonim válasza:
68%-os! Ha már szóba hoztad Bogár "pénzszivattyú" László közgazdászt, ő nem hogy egyetemen végzet, de ott oktat közgazdaságtant, egyetemi docens! Biztos sokkal hülyébb nálad!
Boros Imre, akivel közös műsoruk van a rendszerváltás előtt az Magyar Nemzeti Bank előadója, majd a devizagazdálkodási osztály vezetője volt. A rendszerváltáskor a Magyar Hitelbank vezérigazgatója helyettese. Utána pedig az ÁPV Rt.-nél, a bankügyekért felelős ügyvezető igazgató.
De TE biztos jobban vágod a közgazdaságtant mint ők! :D
2013. márc. 31. 17:14
24/28 anonim válasza:
Amúgy a MO-i külföldi multik pénzszivattyúként való működését még egy 10 éves is megérti.
2013. márc. 31. 17:16
25/28 A kérdező kommentje:
A szerénység sajnos a minimális alakjában volt jelen. Na de kezdjük tiszta lapokkal. Tegyük fel, hogy én elfogadom, hogy Orbán nem végzi jól a dolgát. Megkérem azokat a személyeket, akik ezt állítják, hogy mi lenne a helyes lépés, ők mit tennének Orbán helyett? Látom, hogy itt sokkal jobb közgazdászok vannak, mint gondoltam volna, ezért gondolom nem csak alaptalan vádakkal tudnak szolgálni, hanem egy konkrét megoldást is tudnának ajánlani. Ez kell az országnak, egy jó ötlet.
2013. ápr. 1. 01:26
26/28 A kérdező kommentje:
Jah és egy adag optimizmus, meg szerencse
2013. ápr. 1. 01:26
27/28 anonim válasza:
Tudod azt mondják, hogy a gyerekek mindig tudják ki a hazug ember és ki az igaz. Én gyerekkoromban inkább hagytam, hogy megverjenek, de akkor is kiálltam a véleményemért, hogy Orbán egy hataloméhes, önző, szociopata ember. Igazából nem is utálom én őt, csak sajnálom, hogy ide jutott.
2013. ápr. 1. 11:23
28/28 A kérdező kommentje:
Azt én sem állítom, hogy Orbánt csakis a nagy hazaszeretet és a munkájához való hűség vezéreli...nem vagyok naiv. Azonban elgondolkodtam, hogy eddig milyen "vezetőink" voltak és sokan még egy ennyit sem csináltak. Nem lehetséges, hogy annyira kilátástalan a helyzet, hogy ennél többet nem igazán lehet tenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!