A "zsidózás" és a "cigányozás" miért sokkal nagyobb bűn, mint a nácizás?
Most őszintén, melyik a nagyobb rágalom? Ha lezsidózlak vagy lenácizlak? Melyiknek van nagyobb súlya?
"Zsidózással" szemben, ha nácizás van, akkor mégsem jelenik meg több 100 cikk a külföldi lapokban, mégsem ítélik el Magyarországot az USÁ-ból, mégsem írják meg a magyargyűlölő Népszavában, mégsem vagyunk rasszista-trapista-antiszemitának megbélyegezve az EU által...
Nem furcsálljátok?
Jól tudom, hogy a pejoratív jelzőkkel értettétek,de azért meg kellett jegyeznem, hogy némely helyeken nem mondhatod hogy cigány,csak hogy roma...
Egyébként a zsidókkal nekem nincs bajom, ellenben a cigányokkal igenis van.Rengeteg ismerősömet bántalmazták már a cigányok,volt,akinek lebontották a saját házát a feje fölül,gyilkolnak stb... Persze tudom,hogy nem lehet általánosítani,de valahogy itt már súlyosabb a helyzet néhány elvétett cigány bűnözőnél.
Erre csak ennyit tudok mondani:
"Ha meg akarod tudni, hogy kik vannak hatalmon, akkor nézd meg, hogy kik azok, akiket nem szabad kritizálnod."
Gondoskodtak arról, hogy a "zsidó" és "cigány" sértő jelző legyen. Erről nem mi tehetünk, ők maguk alakítottak ki magukról olyan képet, hogy ezek súlyos sértő jelzők.
Egyébként meg jellemzően az ostoba autista trollok náciznak, vagy azok a Failbookon szocializálódott tizenéves kis szutykok, akik végigvitték örökélettel a Wolfenstein-t, és onnét tudják,mi az a náci :D ezeket helyből ki kell röhögni, a társadalom söpredékei.
Lehet nyugodtan nácizni.
Zikkhájl! :$
azért mert a médiába, sajtóba több a retkes liberális sz@rházi, akik védik ezeket a retkeket, persze gyűlölik a magyarokat...
nácizás meg hát olyan nem nagyon van... németországról meg hitlerről nem gyakran beszélünk, csak max az elmebajosok, amikor egy lapon emlíltik a Jobbikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!