A "zsidózás" és a "cigányozás" miért sokkal nagyobb bűn, mint a nácizás?
Most őszintén, melyik a nagyobb rágalom? Ha lezsidózlak vagy lenácizlak? Melyiknek van nagyobb súlya?
"Zsidózással" szemben, ha nácizás van, akkor mégsem jelenik meg több 100 cikk a külföldi lapokban, mégsem ítélik el Magyarországot az USÁ-ból, mégsem írják meg a magyargyűlölő Népszavában, mégsem vagyunk rasszista-trapista-antiszemitának megbélyegezve az EU által...
Nem furcsálljátok?
Szia!
Igaza van az utolsó válaszolónak, nem a zsidósággal van baj en bloc, hanem a cionizmussal, aminek zsidó kárvallotjai éppúgy vannak, mint magyarok, görögök vagy éppen amerikaiak, stb...!
Nekem is van zsidó és cigány ismerősöm egyaránt, akik a lőcs ugyanazon végén állnak, mint te.
Hibát követ el, aki a zsidóságban, cigányságban kollektíven ellenséget lát!
Ezt az 50ezret fejenkét érted? Mert akkor igen. Elég sok zsidó család van akinél ennyi az egy főre jutó havi jövedelem, vagy még kevesebb, főleg, hogy sokan több, mint két gyereket nevelnek (persze nem mindenki).
Ahogy katolikusból, ateistából, muzulmánból, úgy zsidóból is van szegény, középosztálybeli és milliárdos.
Nálunk az osztályban mindenki elmegy külföldre évente egyszer nyaralni, több család síelni is. Egyik sem zsidó. Ellenben, nekünk nincs rá pénzünk, van, hogy alig jövünk ki a hónapban.
Szerintem ezek a megbélyegzések ugyan úgy súlyosak, akár le büdös zsidóznak, akár lenáciznak valakit. Egyszerűen undorító és súlyosan büntetendő.
Bocs!
A 17-es válaszadóra gondoltam.
"Csak a zsidók és cigók hasznot huznak belőle aveszteseknek meg kus van."
Szerinted az én munkanélküli zsidó ismerősöm, aki nem tudja kifizetni a villanyszámláját sem, mégis mi a jó franc hasznot húz belőle?
Akkora hülyeség, hogy nem lehet azt mondani a cigányokra hogy cigányok! Akkor mégis mik???A zsidókkal ugyanez a helyzet...
Akkor most az elcsatolt területeken élő magyarokra se mondják hogy magyarok mert az rasszista,vagy mi?!
Azt én se értem, utolsó.
De nem is azzal van a gond, hanem, a különböző becsmérlő és lealacsonyító jelzőkkel előtte.
"Akkora hülyeség, hogy nem lehet azt mondani a cigányokra hogy cigányok! Akkor mégis mik???A zsidókkal ugyanez a helyzet... "
Nem azzal van baj, hogy a cigányra azt mondják, hogy cigány és a zsidóra, hogy zsidó. A baj azzal van, hogy ezt az esetek 99%-ban pejoratív jelzőként teszik.
Ha végigolvasod a kommenteket, akkor te is látod, hogy az emberek nagy része meg van róla győződve, hogy MINDEN cigány lop, csal, hazudik és hogy a zsidók MIND gazdagok és kizsákmányolják a szegény magyar embert.
Van egy olyan közmondás Franciaországban, hogy "lusta, mint a magyar" ( tényleg van ilyen )vagy csak emlékezz vissza, amikor Ausztriában kiírták a boltokba, hogy " magyar, ne lopj!"
Te sem örülnél annak, hogy mivel magyar vagy téged is a lustával és enyveskezűvel azonosítanának és ha valahol külföldön megmondanád, hogy magyar vagy, akkor mindenki az előbb említett sztereotípiából indulna ki veled kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!