Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "zsidózás" és a "cigányozás"...

A "zsidózás" és a "cigányozás" miért sokkal nagyobb bűn, mint a nácizás?

Figyelt kérdés

Most őszintén, melyik a nagyobb rágalom? Ha lezsidózlak vagy lenácizlak? Melyiknek van nagyobb súlya?

"Zsidózással" szemben, ha nácizás van, akkor mégsem jelenik meg több 100 cikk a külföldi lapokban, mégsem ítélik el Magyarországot az USÁ-ból, mégsem írják meg a magyargyűlölő Népszavában, mégsem vagyunk rasszista-trapista-antiszemitának megbélyegezve az EU által...

Nem furcsálljátok?

2013. márc. 28. 15:02
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%
A zsidóval nincs is baja senkinek. A büdös zsidóval annál inkább. A legtöbb zsidó teljesen átlagos munkából és fizetésből él. A rendes vallásosoknak, pedig eszükben sincs senkit kihasználni, mint, ahogy azt sokan gondolják, hiszen I*ten nem nézné jó szemmel.
2013. márc. 28. 15:31
 12/36 anonim ***** válasza:
50%

"A zsidók nagy többsége teljesen hétköznapi életet él, ugyanannyi pénzből, mint más állampolgár,"

Hétköznapi ember vagyok, havi 49 ezer forintból élek.

A zsidók is?

2013. márc. 28. 15:34
 13/36 A kérdező kommentje:

"Azért, mert zsidónak, vagy cigánynak születik az ember, arról hogy "náci" lesz-e, saját maga dönt. "

De még mindig nem érted, hogy olyan embereket náciznak le, akik VALÓJÁBAN NEM AZOK?

2013. márc. 28. 15:38
 14/36 anonim ***** válasza:
91%

"De nem MINDEGYIK cigány vagy zsidó viselkedik ÚGY, ahogyan ezt a sztereotípiákban meghatározzák."

És ha 100 cigányból csak 95 akar kirabolni, belémkötni, vonyítozni a buszmegállóban és a buszon, magyar lányokat zaklatni, időseket legyilkolni a párezer forintjukért, akkor már nekem örülnöm kéne nekik, vagy mi?

2013. márc. 28. 15:38
 15/36 A kérdező kommentje:

Ez tipikus példája annak, hogy alaptalanul náciznak/fasisztáznak le olyan embereket, akiknek semmi közük hozzá.

http://www.youtube.com/watch?v=-TBin5q_JNY

Persze ez nem bántja az "antifasiszták" szemét...

2013. márc. 28. 15:39
 16/36 A kérdező kommentje:

Azt mondja az elmeprogramozott MSZP-s: "Aki nem inge, nem veszi magára"

Akkor az antifasiszták miért veszik magukra, amikor "zsidóznak", meg "cigányoznak" az emberek? Hozzá teszem, én nem támogatom az ilyenfajta megnyilvánulásokat. Csupán érzékeltetni szeretném, hogy semmi különbség nincs a kettő között, az egyiket mégis kiemelik a másikra meg szarnak rá. Ha valakit lenáciznak, az még az esti híradó be se kerül bele. Bezzeg ha "zsidóznak, vagy "cigányoznak" az még a külföldi újságokban is megjelenik, valamint elmarasztalásokat kapunk miatta az USÁ-tól!!!

2013. márc. 28. 15:45
 17/36 anonim ***** válasza:
74%

"Hétköznapi ember vagyok, havi 49 ezer forintból élek.

A zsidók is?"

Értsd meg, hogy nincs olyan, hogy "a zsidók". Vannak szegény zsidók is, vannak középosztálybeli és vannak gazdag zsidók is. Igen, vannak olyanok, akik ugyanúgy, mint te 49 ezer forintból élnek.( pl. a szomszéd utcában lakó, történetesen zsidó ismerősöm, aki hónapok óta munkanélküli) De olyan, hogy "a zsidó" nincs!

2013. márc. 28. 15:45
 18/36 anonim ***** válasza:
65%

"De még mindig nem érted, hogy olyan embereket náciznak le, akik VALÓJÁBAN NEM AZOK?"

Te pedig nem érted, hogy olyan zsidókat és cigányokat zsidóznak és cigányoznak le, akik nem felelnek meg a sztereotípiáknak, mégis beskatulyázzák őket?

2013. márc. 28. 15:47
 19/36 A kérdező kommentje:

"Te pedig nem érted, hogy olyan zsidókat és cigányokat zsidóznak és cigányoznak le, akik nem felelnek meg a sztereotípiáknak, mégis beskatulyázzák őket?"

De képzeld el, megértem. Mondtam egy szóval is, hogy ez nincs így?

2013. márc. 28. 15:50
 20/36 anonim ***** válasza:
50%
Mert a nácik veszteték el a háborút.
2013. márc. 28. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!