Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mik azok az indokok, amik...

Mik azok az indokok, amik miatt semmiképp nem szavazol jövőre Mesterházy illetve Bajnai pártjára?

Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 15:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Pontosan azért, amiért a Fideszre sem.

Már egyszer benézték (Bajnai személy szerint is), és nem vagyok ennyire feledékeny.

2013. márc. 26. 19:59
 22/29 anonim ***** válasza:
✡ Az a baj velük hogy az ő ✡ "másságuk"✡ teljesen elfogadhatatlan.✡
2013. márc. 26. 20:08
 23/29 anonim ***** válasza:

#19 én fogok szavazni, de még egyszer nem fogom ezt eljátszani, hogy jöjjön a másik oldal. bebizonyosodott, hogy ennek nincs értelme. egy párt egyszer kap nálam esélyt. valamelyik új pártra fogok szavazni az biztos. lehet azok is elkúrják, akkor majd megint egy újra szavazok. de nem megyek vissza ahhoz aki már egyszer átvert.

szóval se mszp, se fidesz. ezeket a kisgazdák, mdf, szdsz után kell küldeni.

2013. márc. 26. 20:09
 24/29 anonim ***** válasza:
46%
azért nem szavaz normális ember mesterházyra vagy bajanira, mert ez a két személy liberálbolsevik, gyurcsótány utódai, mentoruk gyf volt, a sátánvezér
2013. márc. 26. 20:18
 25/29 anonim ***** válasza:
Mert őket szolgálják az ő talpukat nyalják!!!!!!!!!!!!! ✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡
2013. márc. 26. 20:24
 26/29 anonim ***** válasza:

17:06 vagyok.

Annyit még hozzátennék, hogy ennek az egész 4 évente szavazósdinak nálunk semmi értelme. Hogy miért nincs? Mert ha az egyik párt csinál valamit, akkor jön az ellenzék, és tuti, hogy földig rombolja az eddigi állapotokat, és elkezdi kiépíteni a saját kis birodalmát, a saját nézetei szerint kezd munkálkodni. Aztán 4 évre rá megint választás, akkor a másik oldal jön, megint kezdődik elölről. Mint a vár a Kőműves Kelemenben. Ennek nem sok értelme van. Megint hangsúlyozom, nem az a bajom, hogy átvert a FIDESZ. Nem vert át. Nem ígért semmit. Nem kellett nekik ígérgetni, hiszen 2010-re már akkora sz*rban volt az ország, hogy a legtöbben minden teketóriázás nélkül a FIDESZ-re szavaztak. Nem az a bajom, hogy azt vártam, hogy majd rózsaszín felhőkön fogunk ugrálni, és hűdeszép lesz minden. De azt hittem... nem, reménykedtem benne, hogy a 2/3-os többséggel a kezükben rendbe tesznek olyan megoldatlan ügyeket, amelyek már a rendszerváltás óta váratnak magukra, illetve felülvizsgálják, hogy mégis hová tűnt a magyar gazdaság szétzúzásával, az iparágak külföldi kézbe adásával megszerzett vagyon. Ennek ellenére alig csinálnak valami értelmeset, csak hergelik a népet olyan baromságokkal, mint járások létrehozása, egyetemisták sz*patása (és itt sem arra gondolok, hogy leszűkítették az államilag támogatott hallgatók számát, mert egyébként az volt az egyetlen értelmes gondolatuk, erre azt meg visszavonták. Hanem például a röghözkötés TÖRVÉNYBEiktatásáról ), illetve reggelig sorolhatnám, a baromságaikat. A nép birkábbik fele (bocsánat, ha ezzel bárkit megsértek) pedig most megint arra készül, hogy az MSZP-re szavazzon, de nem is ez a baj, hanem hogy azt hiszik, majd akkor jobb lesz. Hát... nem lesz jobb. Ők is kaptak már esélyt, nem sokra mentünk velük. Az LMP-t nem ismerem, de velük ugyanúgy vagyok, mint a Jobbikkal: nem szeretem a szélsőségeket. Utóbbira visszatérve: addig szép és jó, hogy támogassuk a magyar gazdaságot, a kisvállalkozókat, mert csak így állhat talpra az ország (már ha valaha talpraáll), de ezt nem lehet úgy, hogy akkor most kilépünk az Unióból, nem állunk szóba senkivel, kizavarjuk az összes multit. Ennek megint csak csúnya vége lenne. És amit nagyon utálok, és nem találom szükségesnek, az az örökös zsidózás meg cigányozás. Értelmetlen. Elismerem, hogy a romák helyzetével is kezdeni kell valamit, mert ez nem állapot, hogy egy családban van 8 gyerek, és segélyből élnek. De ennek az ügynek sem lehet dúvadként nekiesni, mert az megint csak ellenségeskedést szít. Egy korábbi válaszoló pedig írta, hogy mi, akik nem tervezünk szavazni, homokba dugjuk a fejünket. Nem így van, csak engem egyszerűen már nem érint. Orvostanhallgató vagyok. Már most úgy néz ki a dolog, hogy diákhitelt kell felvennem, mert lehet, hogy az albérletre sem lesz lassan elég pénzem, a fogamat meg kellene csináltatnom, stb. a családom meg elég sz*r helyzetben van anyagilag, lehet, hogy már nem sokáig támaszkodhatok rájuk. És ha végzek is, 90 Ft-os rezidensfizetésből heti 70-80 óra munkával esélyem nem lesz még egy albérletet sem fenntartani. Tehát több mint valószín, hogy diploma után egy időre külföldön fogok dolgozni, aztán vagy hazajövök, vagy nem.

2013. márc. 26. 23:20
 27/29 anonim ***** válasza:

- Mert néphülyítő gazemberek, különösen LiBajnai.

- Mert annyi lóvét sikkasztanak, hogy még a cigányság is kezitcsókolommal köszön nekik.

- Mert az intézkedéseik az emberek ellen valók.

Tovább is van, mondjam még?

2013. ápr. 28. 17:49
 28/29 anonim ***** válasza:
nem szeretem a 20 éves meséket sokat változott már a világ... Lehet velük van a gond és tényleg érdemes körbe nézni és kinyitni a szemünket ... mitől lenne érdeke egy német cégnek? hogy oylan fizetést adjon, mint németországban? Ezt sohase érhetjük el ,,,, ez egy örök álom lesz ... Kelet-eu úgy versenyzik egymással, hogy ki tud több kedvezményt adni ezeknek a multiknak ... de lényegében mindenhol ugyanazt a betanított robot munkát csinálják minimálbérért!
2013. ápr. 28. 18:35
 29/29 anonim ***** válasza:

spanyolokat is ugyan úgy kisemmizték a szoci kormányok, ezért baromi magas a munkanélküliség. Mivel ott magasabb a minimálbér, ezért nem megy oda tőke, ezért feléli saját tartalékait privatizálnak és hitelből élnek ... kb úgy élnek most, mint mi Bokros ideje alatt, csak a kamattal nem tudnak játszani ...

Romániában a minimálbér közel megegyezik a magyar közmunkás minimálbérrel , közben növekszik a rezsi költség és folyamatosan privatizálnak (posta, kikötők... ) imf hitel miatt...

Igaz a munkanélküliség itt a legalacsonyabb igaz, ezek a számok azért is csalókák, mert közel 1-2 millió román dolgozik külföldön...

Szoci kormányok mindenhol ugyan azt csinálják ... ha nagy válság van akkor jön egy jobbos kormány, amit idő előtt megbuktatnak, mert úgy összefognak, mint ahogy a fidesz ellen is tették ... De nálunk azért más a helyzet mert még sose volt oylan, hogy 2/3dos többségben legyen jobboldali kormány, így nem tudtak vásárolni lobbizni ...

Azért verik a tamtamot dagad az ér a nyakukon mert tehetetlenül nézik, ahogy jobb oldal duplázik ...

2013. ápr. 28. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!