Mik azok az indokok, amik miatt semmiképp nem szavazol jövőre Mesterházy illetve Bajnai pártjára?
Inkább jobboldali beállítottságú vagyok, ezzel a balliberális irányvonallal nem szimpatizálok.
Ilyen egyszerű, ki kire szavaz, főleg szimpátia alapján dől el.
A politikusokat nézve Mesterházyt eleve ellenszenvesnek találom, Bajnai azért komolyabb, megfontoltabb ember, de ő is az IMF programját vinné tovább.
Mesterházy egy vicc.Itt tényleg alkalmazható az,hogy "csak rá kell nézni"..és jobb ha nem nyitja ki a száját.
Bajnait próbálják valami 'hűdejófiúnak' beállítani,akkor nem hagyta volna csődbe menni a cégét. Ha egy céget nem bír elkormányozni egy országot miért bírna..?
Nem mellesleg balos mindkettő,sok szociális segély szegények,cigányok zsebeinek tömése csak úgy annyira nem tetszős..
Én nem megyek szavazni. Ami most megy, az vicc. Én nem vártam, hogy kormányváltást követően majd hű de hepi lesz az élet. Az egész ország el van adósodva, aki erre számított, az a Marson él. De az, hogy még azt a keveset is elrontják, ami miatt eddig nem ugattak az emberek... Azt meg, hogy hogy tették tönkre az elmúlt 2002-2010 időszakban az országot, nem hajlandók felülvizsgálni, hiába vannak a kezükben a 2/3-os többséggel járó "extrák". Sem a korrupciós ügyeket. A külföldi cégek pedig ugyanúgy kiszivattyúzzák innen a pénzt a adózási törvényekben lévő kiskapuk segítségével, azokat bezzeg nem módosítják (tudom, mert apám is egy ilyen cégnél dolgozik). Akkor miről beszélünk? A Jobbikra azért nem szavaznék, mert nem szeretem a szélsőséges nézeteket. Van olyan dolog, amiben egyet értek velük, de sok olyan is, amelyben nem. Szóval nem valószínű, hogy elmegyek szavazni. Az én sorsomat már úgyis megpecsételték...
20/L
Akik nem akarnak szavazni, azokhoz. Vagyis a homokba dugjátok a fejetek, hogy nem lássátok, hátulról hogyan, ki... Még elfutni sem kívántok, köszönitek, te kimaradtok. Nem lehet barátaim, egyfelől kimaradni nem lehet, másfelől nincs jogotok másokat a lehetőségtől megfosztani azáltal, hogy kivonjátok magatokat. Meg kell értenetek, hogy a nemcselekvés is állásfoglalás. Akár tetszik, akár nem.
Kérdező. azt már tudom, mit NEM teszel. De mit teszel? Beállsz az elhárítók sorába, vagy mégis állsz valahová.
Azt nem gondolom, hogy olyan találsz, amely mindenben kielégíti igényeidet, bármik is azok. Marad a megalkuvás. De mi legyen az alapelve? Talán az, előbbre értékteremtéssel lehet csak jutni. Munkahely, rendes megfizetett munka, élhető élet csak felelős gondolkodással és cselekvéssel lesz. Dolgozni acsarkodva, másikat lealázva nem lehet. Ha te betartasz, a másik is ezt teszi veled. Nem lenne jobb, ha ez nem történne? Nem adok tippet, kire érdemes szavazni, mert - számomra - ideális nincs és nem is lesz. De aki legalább az értelmes munka lehetőségét engedi, aki hajlandó együttműködni, az megfelel. Nem mondom, hogy jó, de nem rossz. Sajnos ott tartunk, hogy ennyi már eredménynek számít.
Vagy marjuk egymást továbbra is, hátha tud jobban is fájni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!