Veszekedik a baloldal? Mesterházy versus Bajnai? Mszp versus Milla? Mi a véleményetek?
Szerintem meg megy egy harc, MSZP-n belül is, meg azon kívül is.
Viszont megy a harc a másik oldalon is, egyre többen táncolnak ki a pártjuk mögül, lépnek ki tisztségükből vagy mennek külföldre(!) mint pár Pécs és Komló környéki képviselő.
Most írta valaki egy blogban, hogy a két "nagy párt" már zombik serege, csak nem jöttek még rá, hogy halottak ... de van akik már ráébredtek, ők most menekülnek vagy próbálnak helyezkedni.
Amúgy a Bajnai szvsz eléggé beakasztott Merterházy terveinek, szerintem azóta egyfolytában szentségel is miatta.
Az egy más kérdés, hogy nem biztos lesz itt bármi is 2014-re ebből a katyvaszból.
Mi van?
Belső információk? :)))
Jah, gondolom a Hír TV belső információi :DDD
Ne vicceljünk már!
És akkor most a fideszesek VALÓDI szembefordulását Orbánnal és a diktaturával, fideszes oligarhák gazdagodásával már ne is említsük ami nem "belső infó" hanem valós tény!!!
"kordinállyák"
nem vagyok egy nyelvtannáci, de ezt ki kell javítanom :D koordinálják a helyes írásmód :P
Egyébként meg nyilván kell kis vita, hogy úgy tűnjön hogy itt most aztán tényleg feltámad a baloldal, és szembefordulnak a korrupt öregekkel... Ezek a színjátékok azért kellenek hogy elmenjenek az emberek szavazni, azt higgyék hogy hűha, itt most tényleg van esély valami jóra, ha megszavazom a következő f*sszopót.
Sajnos ez az egész kompánia, ami Bajnai mögött kirajzolódni látszik, egyre siralmasabb/röhejesebb/szánalmasabb.
Szegény hazám :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!