A baloldal miért ilyen?
Hogy lehet, hogy lenézik a külhoni magyar embereket, még csak gyertyát sem gyújtanak június 4-én.
Olyat is olvastam, hogy valaki a kommunista népírtással is egyet értett, de ha az élet menete van, akkor ott vonulnak idegen nemzetekkel.
Nekik komolyan többet jelentenek idegen népek, mint a saját nemzetük?
Ha a határon túli magyarok annyira magyaroknak érzik magukat, telepedjenek ide, fizessék ők is a mi adóinkat és akkor majd kapnak a közösből. Ők a magyar nemzetiséghez tartoznak, vallhatják magukat magyarnak, ezzel egyet tudok érteni, de semmi több. Más országok állampolgárai. Lassan már ők fontosabbak lesznek, mint mi itthon, akik fizetjük itt a hatalmas adókat, meg szívunk mindenért.
Én például jól beszélek franciául, ismerem a történelmüket, nagy történelmi, irodalmi egyéniségeiket. Most akkor kérjem ki magamnak, hogy nem vagyok francia állampolgár? Jól ki is nevetnének...
Nem gyűlölöm a külhoniakat, nem értek egyet a trianoni szerződéssel. De a tatárjárás, vagy a mohácsi vész évfordulóján sem gyújtok gyertyát. Ezért még magyar vagyok.
A szavazati jog megadása pedig sérti az itt élő emberek érdekeit. Ne szavazzon senki a mi bőrünkre. Otthon legyetek egységesek, nem pártokra szakadva, akkor tudjátok a saját jogaitokat érvényesíteni.
Az Élet menetével jó érzésű ember nem ért egyet. A Jobbik azért szervezi, hogy még több gyűlöletet keltsen a magyarok és a cigányok között. A cigány kérdést nem így kellene megoldani.
A lengyelek viszont a Békemenetnek nevezett Orbán dicsőítő rendezvény. Az ország többsége nem akarja dicsőíteni azt az embert, aki tönkreteszi az országot, a lakosság többségét egyre mélyebb nyomorba taszítja.
Nem Orbán meg a Fidesz hazugságait kellene hallgatnotok.
Szerintem itt egyeseknek szövegértelmezési gondjaik lehetnek.
Ki a fene beszélt a szavazati jogról?
Utolsó, az élet menete a holocausthoz kötődik.
A Jobbik a Magyar élet menetét szervezi, ne keverd a kettőt.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy ha trianon megemlékezés van, akkor miért fújjolnak, meg rasszistáznak, ha az élet menetén kell vonulni, akkor meg ott vannak.
Az időjárásról kérlek ne beszéljünk, hanem a kérdésre válaszoljatok nekem.
A külföldi országok nem vennének minket semmibe, ha végre határozottan kiállnánk a jogainkért, az ottani magyarokért, és nem mindig azt néznénk, hogy nem sértjük-e a szomszédos országok érdekeit. Ez a politika egyszerűen oda vezetett, hogy nem tisztelnek. De erre nem is tudnék jobbat mondani, mint egy off példát.
Nézzük meg a börtönöket! Ha valaki nézett ilyen börtönökről szóló fimet, az tudja hogy vannak egyik oldalon a bikák, másik oldalon a csicskák és köcsögök. Elnézést a kifejezésekért, de ez börtön szleng. A köcsög, igen ő az akivel buz1skodnak, akin végigmennek, a csicska pedig az, akit ugráltatnak. A bika az, aki ezt csinálja velük. Börtönökben tényleg megy ez. Általában úgy dől el, hogy ki melyik lesz, hogy megnézik ki az erősebb. Börtönökben az erőviszonyok szabják meg, hol lesz a helyed. Ha puhány vagy, és ráadásul még nyámnyila is, akkor tuti csicska vagy köcsög leszel. Ha viszont képes vagy másokat megverni, és keményen kiállni magadért (ez jelenti a fizikai helytállást is persze), akkor bika is lehetsz, sőt kiharcolhatsz némi tiszteletet is. Amíg azonban ezt nem teszed meg, le sem fognak sz@rni, és alul leszel. No, így működik a börtön. Ezek után mindenki vonatkoztassa ez a politikára, és beláthatja, miért tehetnek meg bármit velünk a külföldiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!