Ti is várjátok már az időt amikor a mai magyar baloldal "kihal" és felnő a nyugati európai liberális bal oldalhoz hasonló réteg?
Ez már megvan, de nem ér semmit, mert csak hasonló kívülről, de belülről leginkább a Kádár korszak továbbélése, mert olyan családból is került ki ez a sok liberális.
Én sokáig nem gondoltam volna, de most már biztos vagyok benne, hogy nyelvi problémák is vannak itt, mert angolul úgy-ahogy értenek, de a többi nyelven már nem annyira, és ezért nem tudják rendesen lemásolni.
Szóval elméletileg jó ötlet lenne, gyakorlatilag ez a hely betelt és nem is fogják engedni, hogy valaki rendesen csinálja.
"Én azt várom hogy végre kihaljon az egész jobboldal fityiszestől, divatnácistól, ministránsfiúqrogatóstól mindenestől. :)" Megértelek kedves hozzászóló
Ha valaki mszps,szdsz-es. Akkor természetesen nem akarja, hogy legyen egy nyugat európai liberális pártunk.
Én nem mondtam hogy nem akarom, de a jelenlegi jobb oldal eltűnése és egy normálisabb megjelenése sokkal sürgetőbb szvsz.
" eltűnése és egy normálisabb megjelenése sokkal sürgetőbb szvsz."
Természetesen egy mszp-szdsz hozzászólás, hogy egy normális liberális párt nem sürgős, ez a te szemszögedből egyértelmű. Rémes lenne, ha 2014-ig felerősödne egy nyugat-európaira nagyban hasonlító magyar liberális párt, igaz?
Kérdező! Légy szíves jellemezd már, hogy mégis milyen egy nyugati liberális párt! Kíváncsian várom.
Előre is köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!