Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is várjátok már az időt...

Ti is várjátok már az időt amikor a mai magyar baloldal "kihal" és felnő a nyugati európai liberális bal oldalhoz hasonló réteg?

Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 10:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%

Jó te meg divatnáci vagy ez kb süt le a hozzászólásodból és akkor most mi van? Én is mondhatnám hogy tipikus dzsobbikos hozzáállás hogy a bal oldalt verjük szét a tolvaj féreg jobboldalt meg istenítsük.

2012. szept. 15. 11:14
 12/24 A kérdező kommentje:

"Kérdező! Légy szíves jellemezd már, hogy mégis milyen egy nyugati liberális párt! Kíváncsian várom.

Előre is köszöntem."

Szívesem, kellemes olvasást.

[link]

[link]

2012. szept. 15. 11:21
 13/24 A kérdező kommentje:

"Én is mondhatnám hogy tipikus dzsobbikos hozzáállás hogy a bal oldalt verjük szét a tolvaj féreg jobboldalt meg istenítsük."

Mondhatnád ezt, ha nem azt írtam volna, hogy várom egy normális liberális párt megjelenését és a mai posztkommunista "liberális?" pártok eltűnését.

Gyakorold a szövegértelmezést.

2012. szept. 15. 11:23
 14/24 A kérdező kommentje:

"Kérdező! Légy szíves jellemezd már, hogy mégis milyen egy nyugati liberális párt! Kíváncsian várom.

Előre is köszöntem."

Még egyet:

[link]

2012. szept. 15. 11:26
 15/24 anonim ***** válasza:
45%

# 13

Igen értlemeztem. Szerinted fontosabb mai baloldal felszámolása hogy a divatnácik(tesóid) a tolvajok meg a többi majom nagyobb teret nyerhessenek.

2012. szept. 15. 11:28
 16/24 A kérdező kommentje:

"Szerinted fontosabb mai baloldal felszámolása hogy a divatnácik(tesóid) a tolvajok meg a többi majom nagyobb teret nyerhessenek."

Persze, nagyon okos vagy. Szerinted 2014-ig vagy amúgy a közeljövőben eltűnhet a jobbik középkorú, vagy a fidesz gazdag szavazóinak rétege?

Véletlenül nincs nagyobb esélye, hogy egy normálisabb liberális párt megjelenjen a közeljövőben, azáltal hogy a posztkommunistákról (mszp,dk) lehull a hazug liberális lepel?

Kérlek ne menj politológusnak.

2012. szept. 15. 11:40
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

# 11/16 ma 11:14

Szeinted ki lopott és mit, ha 400 MILLIÁRD forintot költöttek négyes metróra,de még mindig nincs kész??

2012. szept. 15. 12:13
 18/24 anonim ***** válasza:

"A legfontosabb tényező,

hogy a liberális pártok többsége szociológiai értelemben gyűjtőpárt."

Tehát a liberálisok a kisebbségre, nyugdíjasokra építenek...mint a szocik...:D

" A liberális pártok

tudatosan törekedtek szavazóbázisuk kiszélesítésére, követve a nagy konzervatív,

kereszténydemokrata és szociáldemokrata pártok példáját"

Pff, tipikus...mondv valamit aztán mégse...még jó, hogy arra törekszik minden párt, hogy kiépítsen magának egy biztos szavazó kört...édes Istenem mi ez a f*s?

2012. szept. 15. 12:16
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mutogasd senkinek se!
2012. szept. 15. 12:17
 20/24 anonim ***** válasza:

ma 11:21

Kérdező! Elolvastam az egyiket - asszem gondola - valamint most olvasom a másikat; ezek alapján azt kell, hogy mondjam, hogy nagy igazság van benne. Hogy miért nincs liberális párt? Talán az elmúlt nyolc év után mindenki bűnbakokat keresett, hogy miként történhetett ez meg és most újból ott tartunk, hogy van egy fergetegesen szar kormányunk. Szerintem most mindenki mással foglalkozik.

2012. szept. 15. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!