Szerinted mik a jobb és bal oldaliak "állandó" érvei?
Amit úgy általában minden vita során elmondanak vagy ha nem győzik érvekkel akkor milyen viselkedést vesz fel?
Például én a balosoknál vettem észre,hogy az első érvük az,hogy lehülyézik a másikat, tudatlannak és butának nevezik, vagy tizenéves "fiatalnak".
Ti miket vettetek észre,akár a jobb vagy bal részéről? Egyéni reakciókat is írhattok.(amit egy bizonyos ismerősöd mond mindig,mint érv.)
Baloldal részéről örök kártya, hogy valaki szociálisan nem érzékeny, és próbálja úgy beállítani a körülményeket, mint az első ipari forradalom munkásosztálya idején.
A másik attól függ ki van épp kormányon. Az ujjal mutogatás, a de... is lopott és társaik.
Hivatalos statisztika szerint a Jobbik támogatottsága az egyetemisták körében a legmagasabb, tehát nem lehet azt mondani, hogy tudatlanok szavaznak rájuk.
Gyurcsányos megmozduláson viszont szinte csak nyugdíjasokat lehet látni.
A baloldaliak érvei: nem vagy demokrata, fasiszta ,náci, antiszemita vagy, az egyház rabszolgája vagy, nem vagy európéer, avítt nézeteid vannak, potenciális tömeggyilkos vagy, tuti, hogy valakit Dunába akarsz lőni, diktatúrát akarsz stb.
jobboldaliak érvei: nem vagy magyar, hazaáruló vagy, zsidó vagy, cigány vagy, zsidóbérenc vagy, Washington és Brüsszel elvtelen seggnyalója vagy, homoszexuális vagy, deviáns vagy stb.
röviden ennyi... :D
Felteszel egy kérdést mint ha tényleg érdekelne, majd ügyesen eldöntitek hárman, hogy igen a csúnya balosok azok mind ilyen retardáltak? :D
Akkor minek kérded?
Amiket felsoroltatok azt mindkét oldal (már ha itthon léteznek) fanatikus arcaitól hallottam 90%-ban. Bármennyire fura a hülye, vagy gondolkodást feladó, instant igazságokon élő emberek minden oldalon tök egysíkúak.
Komplikato
Én nem mondtam,hogy csak a bal oldalt lehet írni..írd a jobboldal érveit ha ennyire odavagy, ne ezen múljon:D
"
jobboldaliak érvei: ..zsidó vagy, cigány vagy, zsidóbérenc vagy, Washington és Brüsszel elvtelen seggnyalója vagy, homoszexuális vagy, deviáns vagy stb. "
Mi van ?!
Ne mossuk egybe a szélsőjobbot a jobbközéppel !
Bal:náci,fasiszta,tizenéves,fideszes
Jobb:zsidó,cigány,washington -,tel aviv bérenc,komcsi,gyurcsányista
Úgy látszik, az utolsó sincs tisztában azzal, hogy Jobbik és Fidesz nem egyenlő..
Eleve Fideszben vannak zsidó képviselők is, akik valószínűleg nem fogják önmagukat lezsidóbérencezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!