Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyennek találod a kuruc....

Milyennek találod a kuruc. Info-t?

Figyelt kérdés
Leszögezem, hogy én eléggé apolitikus alkat vagyok és nem állok egyik oldalon sem, viszont szeretem a magyar történelmet és a hagyományőrző programokat, írásokat, ezért sok jobboldali portált látogatok. A kuruc.infóval már végeztem jó pár éve, mert hiteltelennek és erőszakosnak találtam. Az egyik ismerősöm mutatott egy cikket róla, amire azt feleltem, hogy nem igazán rajongok a kuruc.infóért. Megkérdezte,hogy miért és azóta is terítéken van a téma. Természetesen nem azt kérem, hogy helyettem mondjátok el, miért rossz a kuruc, csupán az érdekelne, hogy milyen NYOMÓS ÉRVETEK van arra, hogy a szóban forgó oldal tényleg vizesnyolcas. Természetesen pozitív véleményeket is szívesen olvasok ,a lényeg, hogy tartalma legyen, a "mer jó" jellegű hozzászólásokkal sajnos nem jutok előrébb. Köszönöm előre is.
2013. márc. 24. 20:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
67%
A kuruc.info tökéletes példa hogyan kell éket verni két népcsoport közé. Hogyan szül a gyűlölet gyűlöletet, majd kb emiatt (is) vernek meg a cigányok az utcán. Sok mindent lehet rá mondani, de azt nem hogy jobb lenne a világ vele.
2013. márc. 24. 23:36
 12/30 Pannónia Oroszlánja ***** válasza:
77%
A stílusa értelmes ember számára elegendő indok.
2013. márc. 24. 23:44
 13/30 anonim ***** válasza:
22%

12.

Azt a bizonyos ék már a kurucinfo létezése előtt jóval bent volt a két nép között.

És nem csak nálunk , hanem minden országban ahol nagy számú cigány kisebbség van.

Nagy részben , a liberálisok hibája ez.

A pozitív diszkrimináció élő példája , amikor csak és kizárólag roma származású embereknek hirdetnek tanfolyamot , oda magyart nem is vesznek fel , hiába szegény és rászoruló.

Nagyon erős a kettős mérce.

Ilyenek láttán és hallatán sokak zsebében kinyílik a bicska ,teljesen logikus.

A cigány verések nem gyakoriak , viszont a magyarok sérelmei sokkal gyakoribbak.

2013. márc. 24. 23:48
 14/30 anonim ***** válasza:
33%

"majd kb emiatt (is) vernek meg a cigányok az utcán."

Ehhez semmi köze a kurucnak, hiába próbáljátok bemagyarázni magatoknak!

Előtte is történtek ilyenek! Még az "átkosban" is, csak ott nem volt így kinyílva a csípájuk mert rövid pórázon voltak fogva.

2013. márc. 24. 23:57
 15/30 anonim ***** válasza:
94%
A kuruc nagyon gyakran TUDATOSAN hazudik. Kulonosen azokban a cikkekben, amikben idegen nyelvu forrasokra hivatkozik. Mondom ezt ugy, hogy a szakteruletem es nyelvtudasom (arab, heber, perzsa) miatt tobbszor fordultak hozzam kerdessel egy-egy kuruc cikkel kapcsolatban. Volt hangsuly eltolas is, de a tobbseg - foleg Izraellel es Irannal kapcsolatban - egyszeruen hazug forditas.
2013. márc. 25. 05:39
 16/30 anonim ***** válasza:
92%

Néha vannak érdekes cikket, pl. mikor holokauszttal kapcsolatos nézeteket ütköztetnek (persze azért mindig kikiáltják győztesnek a revizionistát, akkor is, ha amúgy a vita alapján ez nem indokolt...), vagy amikor eredetiben közölnek korabeli cikkeket, ez történelmileg érdekes, és így könnyebben hozzáférhető - az, hogy a közönség visszasírja ezt a kort, és nem érdekességként tekint rá, megint más kérdés.

Ezzel szemben a hírek torzítanak, és nagyon önkényesen szelektálnak, hogy mit közölnek le...

Tehát összegyűjtik az összes olyan hírt, amikor cigány követ el valamit, leközlik, és így az olvasó joggal gondolja, hogy lám-lám, ők megírják azokat az eseteket, amit a mainstream média elhallgat (pusztán azért, mert a mainstream média néha másról IS ír).

Ezt követően nem fognak "mainstream médiát", csak kurucinfót olvasni, és lám, észreveszik, hogy a hírek nagyrésze arról szól, hogy cigányok, meg zsidók, és el fognak keseredni, mert ebből az jön le nekik, hogy tényleg ilyen állapotok uralkodnak. (Pedig csak a kurucinfó szelektálja így a híreit.)

Ironikus tehát, hogy a mainstream médiát nevezik agymosónak...

2013. márc. 25. 10:12
 17/30 anonim ***** válasza:
15%

Mert kimond olyan dolgokat amiket ki kéne már végre mondani és végig is kéne csinálni.

Igen néha eléggé alpár a stílus de hát az már csak a poén része, mint amikor minden cikk úgy kezdődik hogy:

"Már megint loptak a retkek, orkok, karvalyok" - igazából tök igazat mond akármelyik részét nézzük a mondatnak, így én inkább azt mondanám csínján használja "megszemélyesítést" de mint ebben az esetben is teljesen passzol a valósághoz.

Amikor valaki értelmesen kulturáltan beszél mint Szaniszló szokta, abba is bele van kötve.

Egyébként önmaga bizonyíték arra amit képvisel és aminek hadat üzent, mert ha nem lenne valóság alapja, akkor nem lenne 64.000 körüli Like-ja, + nagyon sokan mint én is nem adom a facebook nevem mellé, így szerintem ez a szám van a többszöröse is.

A köntörfalazások meg a finom beszéd ideje lejárt, ezt értük el vele a 20 év alatt ami most van.

Nem mertünk semmit se kimondani, nem mertünk senkit se megfogni, és ez lett az eredménye ami most van.

Ez a hely jobban élhető a zsidó befektetőknek meg a segíjjes cigányoknak mint a dolgozó magyaroknak.

És ez azért alakult így mert mind2 csoportnak nagyobb védelme van mint nekünk saját magunknak, ő nekik kilehet mondani és meglehet csinálni dolgokat, aki meg ez ellen felszól az nagyobb bűnös mint az bűnelkövető törvénysértők.

Egyébként ami tanulságos dolog hogy olyanokat is megtudsz bizonyos ügyekről amikről a retek klub meg a telaviv2 mélyen kussol vagy akkorákat ferdít hogy kiesik a képcső a helyéről.

Az olvasói levelek meg jó valóság tükrök, a hozzászólásokon meg jót lehet sírni és nevetni egyszerre amellett hogy igazat szólnak.

Ha kíváncsi vagyok egy hírre elsőnek odamegyek fel megnézni, mert ott tudom hogy nem "fiatal elkövetők" voltak a tettesek hanem cigányok. Egyébként a cigányok messze sokkal sokkal többet ártanak a magyaroknak mint fordítva, ezen a kuruc semmit sem változtat, csak felhívja a figyelmet rá hogy ébresztő emberek vegyük kezünkbe a kemotoxot és rázzuk le magunkról a közveszélyes bűnöző-terrorista-parazitákat.

(nah most ez is kurucos volt :)

2013. márc. 25. 10:12
 18/30 anonim ***** válasza:
76%

Em azt mondom hogy ez az "ék" nem volt meg, és ők teremtették, én azt mondom, hogy ők tudatosan gerjesztik a gyűlöletet a két népcsoport között.

Amúgy szerintem kész öngyilkosság, egy ilyen ütemben szaporodó, ilyen agresszív, karnyújtásnyira levő közösség magunkra haragítani. Dehát a Jobbiknak a hatalomért semmi se drága.

2013. márc. 25. 10:53
 19/30 anonim ***** válasza:
91%

"ha nem lenne valóság alapja, akkor nem lenne 64.000 körüli Like-ja"

Az ilyenekért érdemes ide járni.:)

2013. márc. 25. 10:55
 20/30 anonim ***** válasza:

"egy ilyen ütemben szaporodó, ilyen agresszív, karnyújtásnyira levő közösség magunkra haragítani."

Azok növelik a feszültségeket akik jogokat adtak nekik, csak a kötelezettségeket meg elfelejtették! És a túlzott pozitív diszkrimináció.

2013. márc. 25. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!